ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ С КОНТЕЙНЕРИ

Доставка на контейнер за строителни отпадъци

Доставки на труднодостъпни местаЗа да наемете контейнер за строителни отпадъци е необходимо едно телефонно обаждане. Най- важно е да се определи големината на наемания контейнер за строителни отпадъци. Често ни се случва клиенти да поръчват извозване на строителни отпадъци с контейнер без изобщо да знаят количеството на отпадъците, които трябва да се изхвърлят.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Извозване на строителни отпадъци с контейнер

От момента на доставката на контейнер за извозване на строителни отпадъци, Вие разполагате с пет дни да напълните доставения контейнер за отпадъци. След напълването на доставения строителен контейнер за отпадъци, се стараем той да бъде извозен в кратък срок. Ако имате нужда да сменим натовареният контейнер с празен, това се случва мигновено, за да не бъде спиран работният процес. Всички строителни отпадъци се извозват до сметище Враждебна или определените места за изхвърляне на строителни отпадъци. На депо Враждебна се извозват строителни отпадъци и се изхвърлят бетон, тухли, вар, стари керемиди, дограма, врати, дивани, шкафове, гардероби, храсти, клони, дървета, земя и други. Извозването на строителни отпадъци се извършва с един от трите ни контейнеровоза, снабдени с нужното оборудване за извозване на строителни отпадъци с контейнер. Капацитета на контейнерите за отпадъци варира от 4 до 10 кубика, което транспортирането не е от значение, защото нашите камиони съвременни и транспортират всеки товар. Височината на товара, може да надвишава страничните стени на контейнера за отпадъци но отпадъците трябва да бъдат добре укрепени, за да може да бъдат транспортирани безпроблемно. ПОЛЕЗНО!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Самосвал с кран

Камион с щипка за товарене на отпадъциСъс самосвалите, с които разполагаме имаме възможност да транспортираме материали с дължина до 6 метра. Капацитетът на най-големият камион за извозване на строителни отпадъци е 7 кубика, или 10 тона. Освен извозване на отпадъци, предлагаме и доставка на всякакви инертни материали: пясък, бетон, филц, дренажен камък, замазка, вар, хумус за градинки, скална маса, фракция, сипица, земя за обратен насип.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
konteiner

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton