ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ С КОНТЕЙНЕРИ

Доставка на контейнер за строителни отпадъци

Доставки на труднодостъпни места

Спасови транс е една от водещите фирми за транспортни услуги и управление на отпадъци. Основните дейности, които извършва нашата транспортна фирма включва доставка на контейнери за извозване на строителни отпадъци, събиране и изхвърляне на строителни и битови отпадъци, както и извозване на отпадъци.

Предлагаме безопасни, чисти, екологично съобразни услуги за събиране и извозване на отпадъци с контейнери под наем. Разполагаме с модерни и добре оборудвани превозни средства, предназначени за извозване на отпадъци с контейнери. Изберете правилното решение за изхвърляне на отпадъци, като използвате услуги за доставка на контейнер под наем за събиране и изхвърляне на битови и строителни отпадъци и правилното им извозване до оторизирани сметища и опазване на околната среда.

За да наемете контейнер за строителни отпадъци е необходимо едно телефонно обаждане. Най- важно е да се определи големината на наемания контейнер за строителни отпадъци. Често ни се случва клиенти да поръчват извозване на строителни отпадъци с контейнер без изобщо да знаят количеството на отпадъците, които трябва да се изхвърлят.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Извозване на строителни отпадъци с контейнер

 

От момента на доставката на контейнер за извозване на строителни отпадъци, Вие разполагате с пет дни да напълните доставения контейнер за отпадъци. След напълването на доставения строителен контейнер за отпадъци, се стараем той да бъде извозен в кратък срок. Ако имате нужда да сменим натовареният контейнер с празен, това се случва мигновено, за да не бъде спиран работният процес.

Всички строителни отпадъци се извозват до сметище Враждебна или определените места за изхвърляне на строителни отпадъци. На депо Враждебна се извозват строителни отпадъци и се изхвърлят бетон, тухли, вар, стари керемиди, дограма, врати, дивани, шкафове, гардероби, храсти, клони, дървета, земя и други. Извозването на строителни отпадъци се извършва с един от трите ни контейнеровоза, снабдени с нужното оборудване за извозване на строителни отпадъци с контейнер.

Капацитета на контейнерите за отпадъци варира от 4 до 10 кубика, което транспортирането не е от значение, защото нашите камиони съвременни и транспортират всеки товар. Височината на товара, може да надвишава страничните стени на контейнера за отпадъци но отпадъците трябва да бъдат добре укрепени, за да може да бъдат транспортирани безпроблемно.

 

Нашата фирма предоставя комплексни транспортни услуги, както за малки така и за големи фирми. Осигуряваме оптимални транспортни решения за нашите клиенти на достъпни цени. Извършваме доставки на контейнери за изхвърляне на строителни отпадъци, както и доставки на инертни материали. Предлагаме цялостно решение за управление на отпадъците.

Разполагаме с голямо разнообразие от размери на контейнери за отпадъци, които да отговарят на Вашите нужди за изхвърляне и извозване на отпадъци с контейнери под наем. Контейнерите за боклук, които предлагаме са с различни размери, което спомага за лесно изхвърляне на отпадъци при извършване всяка една дейност като домашни ремонти, почистване, ремонт на покрив, почистване на мазе, гараж, двор и други. За изхвърляне на отпадъците е важно да прецените правилно размера на необходимия контейнер за доставка. Нашият екип може да Ви помогне да определите кой размер контейнер за отпадъци най-добре отговаря на вашите нужди и бюджет, за да изхвърлите отпадъците си.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Самосвал с кран

Камион с щипка за товарене на отпадъциСъс самосвалите, с които разполагаме имаме възможност да транспортираме материали с дължина до 6 метра. Капацитетът на най-големият камион за извозване на строителни отпадъци е 7 кубика, или 10 тона. Освен извозване на отпадъци, предлагаме и доставка на всякакви инертни материали: пясък, бетон, филц, дренажен камък, замазка, вар, хумус за градинки, скална маса, фракция, сипица, земя за обратен насип.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Търсите начин как да изхвърлите вашите отпадъци?

Спасови Транс е вашата надеждна фирма за извозване на контейнери за отпадъци. При нас може лесно да наемете контейнери за отпадъци с различни големини, в които да изхвърлите отпадъците и ние да ги извозим. Ние доставяме контейнера за строителни отпадъци до желаното от Вас място и когато сте го напълнили идваме да го вземем за да го извозим и изхвърлим до оторизирано сметище. Работим всеки ден и винаги може да разчитате на нашите доставчици на строителни контейнери за отпадъци под наем. Отдаваме контейнери за строителни отпадъци за хора, както от публичния сектор, така и за хора от частния сектор. Предлагаме доставка на контейнери за отпадъци за всеки един Ваш проект, от жилищни ремонти до промишлено строителство.

Без значение от това дали сте се заели е голям или малък проект, той изисква да отделите време и средства за извозването на отпадъците. Бързите доставки и бързите вземания ще Ви помогнат да пазите строителния обект чист и безопасен. Независимо дали вашият екип изгражда или разрушава, ще имате нужда от контейнер за боклук за да изхвърлите вашите строителни отпадъци. Като водеща лицензирана сметоизвозваща фирма, при нас може да получите комплексни услуги по доставки, събиране и извозване на строителни отпадъци с контейнери.

За да бъде реализиран успешно вашият проект и да Ви помогнем с извозването на строителните и битови отпадъци, е необходимо да ни се доверите, като по този начин, ние бъдем Ваш доверен партньор в изхвърлянето на излишните отпадъци. Може да бъдете сигурни в нашите служители и да ни се доверите за извозване на строителни отпадъци, битови отпадъци и производствени отпадъци.

Генерирането на строителни отпадъци е наистина неизбежно явление при извършването на каквато и да е ремонтна дейност. Много притеснения и чудене какво да правите с остатъците от гипсокартон, мазилка, керемиди, бетон, парчета тухли и други. За да Ви доставим контейнер, в който да изхвърлите отпадъците си, Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас за неангажираща консултация. В един телефонен разговор уточняваме размера на контейнера за боклук, който искате да наемете, ден, място и час за доставка. Това са фактори определящи цената, която ще трябва да заплатите за да наемете контейнер за строителни отпадъци. Това, което се изисква от Вас е да запазите удобно място, където контейнерът за отпадъци да бъде позициониран в близост до мястото, където ще изнасяте боклука.

Наемете контейнер за отпадъци и изхвърлете всичко вътре. Когато сте готови, ние ще вземем контейнера за боклук и ще го извозим до оторизирано сметище.

Нашите бързи доставки ще Ви помогнат, работния процес да върви качествено без наличие на строителни отпадъци. За обекти генериращи голямо количество строителни отпадъци, ние ще доставим до 3 празни контейнера за отпадъци наведнъж.

Чрез нашата фирма за извозване на контейнери за строителни отпадъци под наем, ние се фокусираме върху предоставянето на ефективни и надеждни услуги и решения, за да направим правилното събиране и изхвърляне на отпадъците на нашите клиенти. Предоставяйки услугата доставка на контейнери за строителни отпадъци под наем, ние се ангажираме да успеем да запазим околната среда, не само днес, но и за поколения напред. Правилното изхвърляне на строителни отпадъци включва също и правилното товарене на контейнера за смет. Важно е да се уверите, че отпадъците не достигат до горния ръб на контейнера. В противен случай при прекаленото натоварване е невъзможно извозването на контейнера по отношение на пътната безопасност.

Доставяме контейнери за отпадъци под наем за град София и околните населени места, за събиране и отстраняване на всякакъв вид строителни, битови и производствени отпадъци. Без значение дали имате за изхвърляне строителни отпадъци или обемни предмети, ние ще Ви помогнем да премахнете боклуците от имота си бързо и ефективно.

 

С Нашият автопарк и нашият екип имаме възможността да предоставяме доставки всеки ден. С широката гама от различни размери на контейнери за боклук, гарантираме, че клиентите ще получат контейнер, който най-добре отговаря за нуждите на неговия проект.

контейнери за строителни отпадъци - Спасови Транс

 

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Позвънете ни: 0887 601 567

buton