ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ С КОНТЕЙНЕРИ

Имате нужда от фирма за извозване на строителни отпадъци с контейнер? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Доставка на контейнер за строителни отпадъци

Изхвърляне на строителни отпадъци с контейнери намиращи се на труднодостъпни места
Доставки на труднодостъпни места

 За да наемете контейнер за строителни отпадъци е необходимо едно телефонно обаждане. Най- важно е да се определи големината на наемания контейнер за строителни отпадъци. Често ни се случва клиенти да поръчват извозване на строителни отпадъци с контейнер без изобщо да знаят количеството на отпадъците, които трябва да се изхвърлят. В дългата ни практика с извозване на строителни отпадъци сме натрупали богат опит, което ни позволява с обяснение по телефона да преценим кубатурата на необходимите Ви контейнери за строителни отпадъци. След като размера на контейнера за отпадъци бъде уточнен следва уговорка за ден и час. След като вашата поръчка за извозване на строителни отпадъци с контейнер бъде приета, в уговорения час ще бъдем там. Можем да доставим контейнер под наем в крайните квартали на град София и в центъра. Извършваме доставки до околните села Лозен, Панчрево, Герман, Пасарел, Кокаляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Перник, Владая, Нови Хан, Елин Пелин, гара Елин Пелин и други. Ако не може да определите кубатурата на контейнера за смет, който Ви е нужен, ние ще направим безплатен оглед. Контейнерите за строителни отпадъци, с които разполагаме са чисто нови.

Извозване на строителни отпадъци с контейнер

 От момента на доставката на контейнер за извозване на строителни отпадъци, Вие разполагате с пет дни да напълните доставения контейнер за отпадъци. След напълването на доставения строителен контейнер за отпадъци, се стараем той да бъде извозен в кратък срок. Ако имате нужда да сменим натовареният контейнер с празен, това се случва мигновено, за да не бъде спиран работният процес. Всички строителни отпадъци се извозват до сметище Враждебна или определените места за изхвърляне на строителни отпадъци. На депо Враждебна се извозват строителни отпадъци и се изхвърлят бетон, тухли, вар, стари керемиди, дограма, врати, дивани, шкафове, гардероби, храсти, клони, дървета, земя и други. Извозване на строителни отпадъци се извършва с един от трите ни контейнеровоза, снабдени с нужното оборудване за извозване на строителни отпадъци с контейнер. Всеки един от камионите, с които разполагаме може да транспортира, както 4 кубикови контейнери, така и 7 кубикови.

Самосвал с кран

Услугата самосвал с кран се предоставя с конкретни отличителни характеристики. Товароподемността на крана

Камион с щипка за товарене на отпадъци
Камион с щипка за товарене на отпадъци

на 3 метра от камиона е 2 тона. На разстояние 7 метра той има капацитет да вдигне 680 кг. Дължината на стрелата е 7 метра. Товарният отсег е с 4 м дължина и 2.4 метра ширина. Максималният товар е 10 тона, а общата кубатура на камиона е 7 кубика. Със самосвала с кран могат да бъдат транспортирани палети, тухли, цимент, вар, както и всякакъв вид строителни материали, да бъдат извозени фургони с колела и без колела, бараки, машини и термопанели. Маневреният камион има възможност да разтоварва насипни товари на места, които се намират нависоко, зад огради или стени. За него не представлява трудност да функционира на различни видове терени, защото е оборудван с 4x4 движение. Услугата може да се поръча в рамките на цялата страна. Камионите са снабдени с всички необходими средства за безпрепятственото транспортиране на товарите – колани, мрежи и други. Персоналът е специално обучен и е с богат опит, за да Ви осигури безпроблемно и навременно изпълнение на поръчката.

Цени за транспортни услуги със самосвал с кран
 
-транспорт на строителни материали без кран: 80 - 100 лева в рамките на град София.
-транспорт на строителни материали + кран: 80 - 100 лева и по 5 лева на всяко свалено пале с крана в рамките на град София.
-товарене с щипка и извозване на строителни отпадъци: 160 - 180 лева в рамките на град София.
-транспорт извън град София: 1.5 лева на километър.
 

Обявените цени са за един курс в рамките на град София и не е включено ддс. За услуги извън града цените се променят. Огледи на територията на София са безплатни.

Контейнер за отпадъци 7 кубика

Чисто нови контейнери за строителни отпадъци
Чисто нови контейнери за строителни отпадъци

– 7 кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци. С тях се извозва, както строителен отпадък, така и по-обемни отпадъци като дивани, гардероби, шкафове, врати, храсти, клони. Ако правите ремонт на покрив, 7 кубиковият контейнер за извозване на отпадъци, е добро решение за изхвърляне на керемиди, греди, воалит. Събира около 200 чувала с отпадъци и 10 тона строителни отпадъци и боклуци. Без значение от вида и големината на строителния обект, с който сте се захванали с поръчка на 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци ще може да изхвърлите всички ненужни отпадъци.

Контейнер за отпадъци 4 кубика

– 4 кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци се използват за изхвърляне на боклуци като земя, камъни, бетон, замазка, тухли, стари керемиди. Ако правите ремонт на баня или смяна на дограма, този контейнер за боклук е отлично решение за изхвърляне на строителни отпадъци от строителство. 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци е много удобен за извозване на сроителни отпадъци от центъра на град София. Малките му габарити позволяват поставянето му почти навсякъде. При нужда от изхвърляне на строителни отпадъци от идеален център, не се колебайте, а се обадете. Той може да събере около 100 броя строителни чувала.

Почистване на мазета, тавани, дворове, гаражи и други

При липса на време или възможност от ваша страна, освен за извозване на строителни отпадъци с контейнер, може да ползвате нашите услуги за почистване. При необходимост ще почистим вашите гараж, двор, мазе, таван. Ще съберем и изхвърлим всички ненужни отпадъци и боклуци, от които нямате нужда. Всички непотребни отпадъци ще бъдат изнесени и натоварени прилежно, за да бъде оптимално натоварен, наетият контейнер за извозване на отпадъци. Всички наши служители си вършат работата съвестно, което гарантира, че работата ще бъде изпълнена отлично.

Почистване, изхвърляне и товарене на строителни и битови отпадъци
Почистване и товарене на отпадъци

Товарене на строителни и битови отпадъци

Разполагаме със строителни чували, които можем да напълним и натоварим в наетият контейнер за строителни отпадъци и смет. При нужда от изхвърляне на строителни отпадъци или хамалски услуги, ползвайте някой от посочените контакти за връзка с нас. За всякакви други въпроси, просто се обадете.

Експресни доставки на контейнери за извозване на строителни отпадъци

При необходимост от спешна доставка на контейнер за строителни и битови отпадъци нашата фирма може да реагира мигновено. В рамките на два часа ще доставим до вашия обект контейнера за отпадъци, който ви е необходим. Ако се налага, имаме възможност за едновременна доставка на три контейнера за строителни и битови отпадъци.

Доставка на инертни и строителни материали  

Извършваме доставки на строителни материали като пясък, филц, дренаж, чакъл, бетон, замазка, вар, цимент. Доставяме земя и хумус за градинки. При липса на място за разтоварване на доставеният инертен материал, предлагаме да бъде доставен в контейнер за строителни отпадъци и да преседи там до изваждането му. Ако решите след това да го напълните със строителни отпадъци, тогава цената се договаря. По този начин, спестявате финансови средства за транспорта на материала и от доставката на строителния контейнер за отпадъци. Разполагаме с бордови камион, с който транспортираме строителни материали като цимент, тухли, дървен материал, изолация, метали.