ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ С КОНТЕЙНЕРИ

Имате нужда от фирма за извозване на строителни отпадъци с контейнер? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Доставка на контейнер за строителни отпадъци

Изхвърляне на строителни отпадъци с контейнери намиращи се на труднодостъпни места
Доставки на труднодостъпни места

 За да наемете контейнер за строителни отпадъци е необходимо едно телефонно обаждане. Най- важно е да се определи големината на наемания контейнер за строителни отпадъци. Често ни се случва клиенти да поръчват извозване на строителни отпадъци с контейнер без изобщо да знаят количеството на отпадъците, които трябва да се изхвърлят. В дългата ни практика с извозване на строителни отпадъци сме натрупали богат опит, което ни позволява с обяснение по телефона да преценим кубатурата на необходимите Ви контейнери за строителни отпадъци. След като размера на контейнера за отпадъци бъде уточнен следва уговорка за ден и час. След като вашата поръчка за извозване на строителни отпадъци с контейнер бъде приета, в уговорения час ще бъдем там. Можем да доставим контейнер под наем в крайните квартали на град София и в центъра. Извършваме доставки до околните села Лозен, Панчрево, Герман, Пасарел, Кокаляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Перник, Владая, Нови Хан, Елин Пелин, гара Елин Пелин и други. Ако не може да определите кубатурата на контейнера за смет, който Ви е нужен, ние ще направим безплатен оглед. Контейнерите за строителни отпадъци, с които разполагаме са чисто нови.

Заяви доставка СЕГА!

Извозване на строителни отпадъци с контейнер

 От момента на доставката на контейнер за извозване на строителни отпадъци, Вие разполагате с пет дни да напълните доставения контейнер за отпадъци. След напълването на доставения строителен контейнер за отпадъци, се стараем той да бъде извозен в кратък срок. Ако имате нужда да сменим натовареният контейнер с празен, това се случва мигновено, за да не бъде спиран работният процес. Всички строителни отпадъци се извозват до сметище Враждебна или определените места за изхвърляне на строителни отпадъци. На депо Враждебна се извозват строителни отпадъци и се изхвърлят бетон, тухли, вар, стари керемиди, дограма, врати, дивани, шкафове, гардероби, храсти, клони, дървета, земя и други. Извозването на строителни отпадъци се извършва с един от трите ни контейнеровоза, снабдени с нужното оборудване за извозване на строителни отпадъци с контейнер. Капацитета на контейнерите за отпадъци варира от 4 до 10 кубика, което транспортирането не е от значение, защото нашите камиони съвременни и транспортират всеки товар. Височината на товара, може да надвишава страничните стени на контейнера за отпадъци но отпадъците трябва да бъдат добре укрепени, за да може да бъдат транспортирани безпроблемно. ПОЛЕЗНО!

Самосвал с кран за товарене на отпадъци
Камион с щипка за товарене на отпадъци

Самосвал с кран

Със самосвалите, с които разполагаме имаме възможност да транспортираме материали с дължина до 6 метра. Капацитетът на най-големият камион за извозване на строителни отпадъци е 7 кубика, или 10 тона. Освен извозване на отпадъци, предлагаме и доставка на всякакви инертни материали: пясък, бетон, филц, дренажен камък, замазка, вар, хумус за градинки, скална маса, фракция, сипица, земя за обратен насип. Имаме сключени договори с големите кариери в София и около града, от където се извършва всяка една доставка на инертни материали. Освен този вид строителни материали, до вашият обект ще доставим: палети, тухли, цимент, дървен материал, арматура, изолация, термопанели, различни машини, керемиди. Транспортираме и едрогабаритни товари: фургони, бараки, строителна техника.

Цени за транспортни услуги със самосвал с кран
 
-транспорт на строителни материали без кран: 80 - 100 лева в рамките на град София.
-транспорт на строителни материали + кран: 80 - 100 лева и по 5 лева на всяко свалено пале с крана в рамките на град София.
-товарене с щипка и извозване на строителни отпадъци: 160 - 180 лева в рамките на град София.
-транспорт извън град София: 1.5 лева на километър.
 

Обявените цени са за един курс в рамките на град София и не е включено ддс. За услуги извън града цените се променят. Огледи на територията на София са безплатни.

Контейнер за отпадъци 7 кубика

Чисто нови контейнери за строителни отпадъци
Чисто нови контейнери за строителни отпадъци

– 7 кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци. С тях се извозва, както строителен отпадък, така и по-обемни отпадъци като дивани, гардероби, шкафове, врати, храсти, клони. Ако правите ремонт на покрив, 7 кубиковият контейнер за извозване на отпадъци, е добро решение за изхвърляне на керемиди, греди, воалит. Събира около 200 чувала с отпадъци и 10 тона строителни отпадъци и боклуци. Без значение от вида и големината на строителния обект, с който сте се захванали с поръчка на 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци ще може да изхвърлите всички ненужни отпадъци.

Контейнер за отпадъци 4 кубика

– 4 кубиковите контейнери за строителни отпадъци са най-разпространените и често поръчвани контейнери. Те се използват за изхвърляне на боклуци като земя, камъни, бетон, замазка, тухли, стари керемиди. Ако правите преустройство, ремонт на баня, смяна на дограма или просто имате не-голямо количество отпадъци, които трябва да се изхвърлят, този контейнер за боклук е отлично решение за да се отървете от излишните строителни и битови отпадъци. 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци е много удобен за извозване на строителни отпадъци от центъра на град София. Малките му габарити позволяват поставянето му почти навсякъде. Все пак не трябва да забравяме, че в центъра на София е много трудно да се подсигури свободно паркомясто. При нужда от изхвърляне на строителни отпадъци от идеален център, не се колебайте, а се обадете. Той може да събере около 80 - 100 броя строителни чували с обща маса около шест тона. Контейнерите от този размер се извозват както от малките контейнеровози, така и от големите. Опитът ни позволява след посочване на адреса за доставка да преценим с кой от трите размера камион да го доставим.

Допълнителна информация. ТУК!

Почистване на мазета, тавани, дворове, гаражи и други

При липса на време или възможност от ваша страна, освен за извозване на строителни отпадъци с контейнер, може да ползвате нашите услуги за почистване. При необходимост ще почистим вашите гараж, двор, мазе, таван. Ще съберем и изхвърлим всички ненужни отпадъци и боклуци, от които нямате нужда. Всички непотребни отпадъци ще бъдат изнесени и натоварени прилежно, за да бъде оптимално натоварен, наетият контейнер за извозване на отпадъци. Всички наши служители си вършат работата съвестно, което гарантира, че работата ще бъде изпълнена отлично.

Почистване, изхвърляне и товарене на строителни и битови отпадъци
Почистване и товарене на отпадъци

Товарене на строителни и битови отпадъци

Разполагаме със строителни чували, които можем да напълним и натоварим в наетият контейнер за строителни отпадъци и смет. При нужда от изхвърляне на строителни отпадъци или хамалски услуги, ползвайте някой от посочените контакти за връзка с нас. За всякакви други въпроси, просто се обадете.

Експресни доставки на контейнери за извозване на строителни отпадъци

При необходимост от спешна доставка на контейнер за строителни и битови отпадъци нашата фирма може да реагира мигновено. В рамките на два часа ще доставим до вашия обект контейнера за отпадъци, който ви е необходим. Ако се налага, имаме възможност за едновременна доставка на три контейнера за строителни и битови отпадъци.

Доставка на инертни и строителни материали  

Извършваме доставки на строителни материали като пясък, филц, дренаж, чакъл, бетон, замазка, вар, цимент. Доставяме земя и хумус за градинки. При липса на място за разтоварване на доставеният инертен материал, предлагаме да бъде доставен в контейнер за строителни отпадъци и да преседи там до изваждането му. Ако решите след това да го напълните със строителни отпадъци, тогава цената се договаря. По този начин, спестявате финансови средства за транспорта на материала и от доставката на строителния контейнер за отпадъци. Разполагаме с бордови камион, с който транспортираме строителни материали като цимент, тухли, дървен материал, изолация, метали.