Извозване на строителни отпадъци с контейнер

kamion-cenaОт момента, в който Ви бъде доставен наетият контейнер за строителни отпадъци, Вие разполагате с пет календарни дни да изхвърлите и натоварите всичките отпадъци. За да бъде извозен  контейнера за отпадъци е необходимо да се свържете отново с нас и да потвърдите за напълването му.

След като потвърдите, че сте приключили с товаренето на доставения строителен контейнер за отпадъци, ние се стараем той да бъде извозен в кратък срок. При вдигането на натоварения контейнер не е задължително вашето присъствие. Изключение правят обектите на които контейнера за строителни отпадъци е поставен на места на които не можем да влезем без Вас.

С приоритет са тези клиенти, на които вече е доставен контейнер за отпадъци и желаят смяна. Разбираемо е, че в София трафика е доста натоварен и за да бъде направена смяна на контейнер, може да отнеме време. Необходими са ни около два часа за да може да сменим пълния контейнер за строителни отпадъци  с празен. Самата смяна става на място, като на мястото на пълния контейнер за боклук се поставя празен.

Натоварените контейнери за строителни отпадъци се извозват по начин съобразен с всички изисквания касаещи това. Товарите са обезопасени, което гарантира пълната безопасност на всички участници в движението. Всички строителни и битови отпадъци се извозват до сметище „Враждебна“ или определените места за изхвърляне на строителни отпадъци. На депо Враждебна се извозват строителни отпадъци и се изхвърлят: бетон, замазка, тухли, вар, стари керемиди, стара дограма, врати, дивани, шкафове, гардероби, храсти, клони, дървета, земя и други. Разполагаме със всички необходими лицензи и сертификати, което ни позволява да извозваме строителни и битови отпадъци до всички заводи за рециклиране на отпадъци.

Извозването на отпадъците се извършва с един от трите ни контейнеровоза или камиони с кран, снабдени с нужното оборудване за извозване на строителни отпадъци. Капацитета на контейнерите за отпадъци варира от 4 до 10 кубика, като начина за транспортирането им не е от значение, защото нашите камиони са съвременни и транспортират всякакви размери контейнери за отпадъци.

Самосвалите, с които разполагаме са с кубатура от 2 до 7 кубика. Височината на товара, може да надвишава страничните стени на контейнера за отпадъци или камион, но отпадъците трябва да бъдат добре укрепени, за да може да бъдат транспортирани безпроблемно. Спасови Транс извозва, контейнери за строителни отпадъци, собственост на клиенти.

ЕКСПРЕСНИ ДОСТАВКИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА ОТПАДЪЦИ

При необходимост от спешна доставка на контейнер за строителни и битови отпадъци нашата фирма може да реагира мигновено. В рамките на два часа ще доставим до вашия обект контейнера за отпадъци, който ви е необходим. Ако се налага, имаме възможност за едновременна доставка на три контейнера за строителни и битови отпадъци.

контейнери за строителни отпадъци - Спасови Транс

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton