Доставка на контейнери за строителни отпадъци

За да поръчате контейнери за строителни отпадъци е необходимо едно телефонно обаждане. Поръчка на контейнери за отпадъци и доставката им е абсолютно БЕЗПЛАТНА. 

След определянето на  големината на наемания контейнер за отпадъци, ни интересува квартала, в който ще се прави доставката. Кубатурата и големината са фактори за определяне на цената за извършваната от нас услуга. Цените за наем на контейнери са вариращи, като се определят от разстоянието от депо за строителни отпадъци Враждебна до желания квартал.

Не е необходимо да бързате да поръчате контейнери за смет или извозване на строителни отпадъци със камион с кран, ако не сте сигурни че големината, която сте поръчали ще Ви свърши работа. Често се случва наши клиенти да наемат контейнери за извозване на строителни отпадъци или да не могат да ги напълнят или да не им стигне мястото и да останат боклуци за изхвърляне. Затова, наш съвет е да се свържете с нас за консултация. Нещо, което предлагаме БЕЗПЛАТНО.

В дългогодишната ни практика с доставка на строителни материали и извозване на строителни и битови отпадъци, сме натрупали богат опит, който ни позволява с кратко описание на отпадъците или може би снимка по телефона да преценим кубатурата на необходимите Ви контейнери за строителни отпадъци. Ако по този начин не може да определите кубатурата на контейнера за строителен и битов отпадък, който Ви е нужен, ние ще направим напълно безплатен оглед.

камион с контейнер за отпадъци

Контейнери за строителни отпадъци в София

След като изясняването на кубатурата на контейнера за отпадъци или самосвал бъде уточнена, следва да уточним мястото и часа, в който ще Ви е удобно да направим доставката. След като вашата поръчка за извозване на строителни отпадъци с контейнер или камион бъде приета, може да бъдете сигурни, че в уговорения час ще има наш представител. Не е необходимо каквито и да било обаждания или подсещания.

Фирма Спасови Транс доставя контейнери под наем в крайните квартали на град София и в идеален център. Извозваме и доставяме контейнери за строителни и битови отпадъци до околните села на град София: Лозен, Панчрево, Герман, Пасарел, Кокаляне, Богров, Мусачево, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Перник, Владая, Банкя, Иваняне, Нови Хан, Елин Пелин, гара Елин Пелин, Костинброд, Божурище и други. В часа на доставката е задължително да има ваш представител, който да посочи предварително запазено мястото, където да бъде поставен доставения контейнер за отпадъци. Нашият екип се съобразява изцяло с вашите нужди и поради тази причина извършваме доставки на контейнери за строителни отпадъци и извън работното ни време, но само след предварителна уговорка.

контейнери за строителни отпадъци - Спасови Транс

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton