Приложенията за нашите услуги с бобкат включват:

 • Изравняване
 • Изкопаване на канали, водопроводи, напояване и др.
 • Изкопаване на дупки за стълбове, огради, дървета, храсти, растения, опори и др.
 • Отстраняване на малки дървета, храсти, зеленина и пънове
 • Изтеглете и прехвърлете мръсотията
 • Засипка за изкопи, дупки, басейни и др.
 • Разбиване и отстраняване на бетон/басейн
 • Разчистване на парцел при пожар
 • Отводняване
 • Извозване на строителни отпадъци и отпадъци
 • Разрушаване: алеи и плоча
 • Копаене на езера и водни съоръжения

Изкопни работи, работа на обекта и транспортни услуги

Някои хора смятат, че могат да се справят сами с работата по разчистване или озеленяване. Въпреки че е вярно, че има някои управляеми задачи, които могат да бъдат извършени лично, остава фактът, че повечето от задачите, свързани с изкопни и почистващи работи, изискват експертизата и дългогодишния опит на професионалистите. Това включва изграждане на подпорни стени, профилиране и изкопни работи и извозване.

Когато придавате на двора нов облик и по-красива гледка, има някои конструкции, които трябва да бъдат премахнати. Понякога са необходими работи като изкореняване на дървета и събаряне на конструкции като бетонни плочи и стени. Хубавото е, че когато става въпрос за разкопки и извозване на отпадъци,  може да разчитате на опита ни. Ние обслужваме както домашни, така и търговски клиенти.

Има няколко предимства, когато получите помощта на професионалисти при извършване на изкопни и транспортни работи. На върха на тези предимства е качеството на извършената работа, който със сигурност ще получите. Нашият екип разполага с необходимите знания и опит, за да изпълни работата по подходящ начин. Също така можем да гарантираме, че проектът е изпълнен точно и в съответствие с планирания проект, одобрен от самите клиенти.

Много хора се доверяват на нас за различни проекти при строителство и озеленяване, които изискват дейности по разкопки и транспортиране на отпадъци. Това се дължи преди всичко на комплексното обслужване, което предлагаме на нашите клиенти. Когато изберете нашата фирма за всякакви дейности особено при изкопни работи и извозване на отпадъци, можете да очаквате от нас да опростим процеса и да завършим работата възможно най-бързо. Вашето удобство е наш приоритет.

бобкат

Багери, бобкат и контейнери под наем за град София

Няма за какво да се притеснявате, ако ни наемете да извършим изкопните работи и извозването за следващия ви голям проект. Нашата фирма използва подходящо оборудване като багери, бобкат и контейнер под наем. Нашият екип е добре обучен да работи с тежко оборудване с всички необходими предпазни мерки. Така че защо да рискувате вашето удобство и безопасност при извършване на изкопни и транспортни дейности, ако можете да оставите ние да свършим работата.

Извозване на отпадъци от двора

Изкопните работи обикновено включват отстраняване на пръст, камъни и други отпадъци. Правилното изкопаване е необходимо, за да се гарантира, че няма да има забавяне в реалното изграждане на която и да е конструкция. Същото важи и за тегленето; отстраняването на отломки от обекта изисква подходящи инструменти и оборудване. Правилното изхвърляне на отпадъците от вашия имот е наша грижа. С нашите транспортни услуги с бобкат и контейнери за извозване на отпадъци, нашите клиенти няма да се тревожат за излишната пръст или битови и строителни отпадъци.

Ако планирате да подобрите двора си или планирате да започнете строителен проект на вашия имот, винаги можете да се свържете с нас, за да извършим работата на обекта и транспортиране на отпадъци. Занимаваме се с различни разкопки и проекти за извозване на отпадъци, вариращи от просто подобряване на ландшафта като разрушаване на разрушен имот до по-сложна работа като подготовка на основи за строителство на жилища или сгради.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]