Извозване на клони, храсти и треви с контейнер

Извозване на всякакви храсти, клони

товарене-на-храстиНие от Спасови транс можем да почистим и премахнем всички зелени треви, храсти, клони, шума , които се натрупват и завземат вашият двор. Независимо от големината и теглото на тежките клони, изрезките от храсти, тръни, окосена трева, екипът ни ще извози всичко необходимо, за да възстанови външния вид и функционалността на вашия двор.

С течение на времето храстите стават все по-високи и по-широки, завземат все повече от вашият двор. Ако имотът Ви е обрасъл и пространството вече не е достатъчно,
рационално решение е храстите да бъдат отрязани и изхвърлени в контейнери за отпадъци. Също така подстригването на Вашите дървета и храсти е много важно, за да помогне на растенията да останат здрави и красиви. Освен това, ако има дървета и храсти, които са били болни, премахването и почистването им, може да спре разпространението на болестта и да се спасят други дървета и храсти във Вашия двор.
Изчистването на двора ви от клони, листа и други отпадъци е освободително, но в крайна сметка ще получите огромна купчина отпадъци като растения, стари дръвчета,шума и останки, останали след изрязване и почистване. Вероятно се чудите как да се отървете от тях. След отстраняването на всички изсъхнали или болни храсти и дървета, последната стъпка за да направите двора си чист и красив е да наемете услугите на фирма ни, за да ви помогнем да изхвърлите всичките си отпадъци . За извозване на храсти и треви се свържете с нашата фирма и оставете на нас да извозим с контейнер за отпадъци всички отломки от вашия имот . За силно затревени и обрасли с клони и храсти  места, предлагаме така наречената дробилка.
Това е ново поколение машина, която раздробява клоните и храстите на дребни стърготини. По този начин, обема на отпадъците за извозване намаляват драстично. За по-големи и тежки клони и храсти, разполагаме с камион с щипка. С него безпроблемно се натоварват, всякакви отпадъци, които са непосилни за вдигане от човешка ръка. При невъзможност растителните отпадъци да бъдат смлени от дробилката, следва товарене на ръка или щипка. При доста големи количества, натрупани биоразградими отпадъци, предлагаме възможността, нашият камион с щипка да товари контейнери за отпадъци. Това нещо го правим за икономия на време. Този начин ни позволява да натоварим и извозим максимален обем от отпадъците за кратко време.
За големи обеми растителни отпадъци препоръчваме използването на големи контейнери за извозване на отпадъци. 7 или 8 кубикови контейнери за отпадъци са подходящи за това. Колкото е по-голям този контейнер за отпадъци, при товаренето по-лесно се подреждат големите храсти, клони и дървета. След като дърветата и храстите бъдат натоварени в наетия контейнер за боклук, ще бъдат транспортирани до единственото столично предприятие за третиране на биоразградими отпадъци „Хан Богров“.

ЕКСПРЕСНИ ДОСТАВКИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА ОТПАДЪЦИ

При необходимост от спешна доставка на контейнер за строителни и битови отпадъци нашата фирма може да реагира мигновено. В рамките на два часа ще доставим до вашия обект контейнера за отпадъци, който ви е необходим. Ако се налага, имаме възможност за едновременна доставка на три контейнера за строителни и битови отпадъци.

контейнери за строителни отпадъци - Спасови Транс

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton