Контейнери за строителни отпадъци

Доставка на контейнери за строителни отпадъци в София и региона

4 kubikov konteiner

Контейнери за отпадъци 4 кубика
4 кубиковите контейнери
за строителни отпадъци са най-разпространените и често поръчвани контейнери. Те се използват за изхвърляне на боклуци като земя, камъни, бетон, замазка, тухли, стари керемиди. Ако правите преустройство, ремонт на баня, смяна на дограма или просто имате не-голямо количество отпадъци, които трябва да се изхвърлят, този контейнер за боклук е отлично решение за да се отървете от излишните строителни и битови отпадъци. 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци е много удобен за извозване на строителни отпадъци от центъра на град София. Малките му габарити позволяват поставянето му почти навсякъде. Все пак не трябва да забравяме, че в центъра на София е много трудно да се подсигури свободно паркомясто. При нужда от изхвърляне на строителни отпадъци от идеален център, не се колебайте, а се обадете. Той може да събере около 80 – 100 броя строителни чували с обща маса около шест тона. Контейнерите от този размер се извозват както от малките контейнеровози, така и от големите. Опитът ни позволява, след посочване на адреса за доставка, да преценим с кой от трите размера камион да го доставим.

7-kubikov-konteiner-za-otpadaci

Контейнери за отпадъци 7 кубика
7 кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци се поръчват, както от частни лица, така и от фирми. Този вид контейнери за отпадъци е почти два пъти по-голям от стандартния 4 кубиков и с тях има голям отмет за изхвърляне на строителни и битови отпадъци. С тях се извозва всякакъв строителен и битов отпадък, така и по-обемни отпадъци като дивани, гардероби, шкафове, врати, храсти, клони. Ако правите
ре монт на пок рив, 7 кубиковият контейнер за извозване на отпадъци е добро решение за изхвърляне на керемиди, греди, воалит. Събира около 200 чувала с отпадъци и 10 тона строителни отпадъци и боклуци. Без значение от вида и големината на строителния обект, с който сте се захванали с поръчка на 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци ще може да изхвърлите всички ненужни отпадъци. Едно от предимствата на това да ползвате наш контейнер за отпадъци е това, че са чисто нови.

8 кубиков контейнер за отпадъци

Контейнери за отпадъци 8 кубика
Контейнер за отпадъци с големина от 8 кубика, е най-често поръчваният размер на контейнери за строителни отпадъци, за извозване и транспортиране на едро габаритни и обемни отпадъци като дивани, шкафове, храсти, дървета и други. Този вид контейнери е най-подходящ за извозване на отпадъци от мазета и тавани, но може да се използва и за всичко друго. Разполагаме с огромно количество 8 кубикови контейнери за отпадъци, затова не се чудете а се свържете с нас, за да заявите вашия контейнер

10 кубиков контейнер за отпадъци

Контейнери за отпадъци 10 кубика
10 кубикови контейнери за извозване на строителни и битови отпадъци са идеални за проекти за средно и голямо количество депониране на отпадъци.
Предвид големината на контейнера, видът на отпадъците, които може да изхвърлите са както битови отпадъци, като дивани, шкафове, дограми, така и строителни отпадъци, като не се препоръчва прекомерното товарене на бетон, земя, тухли, за да не бъде прекалено тежък контейнера и да може да се вдигне. Ако поръчате 10 кубиков контейнер за извозване на строителни отпадъци ще може да изхвърлите абсолютно всички боклуци наведнъж.
Тази големина контейнер е идеален за изхвърляне на голямо количество ненужни битови и строителни отпадъци, което е голямо предимство и може да отметнете работата си на един път. Заявявайки по-голям контейнер, бихте могли да спестите разходите за допълнителен контейнер.
Този вид контейнери за боклук е най-големият размер на контейнерите и затова се уверете, че има достатъчно място, така че нашите служители да могат да поставят наетият контейнер за смет на желаното от Вас място, бързо и без усложнения. След като бъдат натоварени контейнерите за отпадъци, нашите превозни средства трябва да могат да се приближат безпрепятствено.

ЗАЯВЕТЕ КОНТЕЙНЕР ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ СЕГА!

контейнери за строителни отпадъци - Спасови Транс

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton