извозване-на-строителни-материалиИнертните товари са вещества, които не са химически активни. Инертни товари са: Почви, трошен камък, пясък от различни фракции,  глина.

Инертните товари могат да бъдат транспортирани в превозните средства на транспортната компания Спасови транс. Тези стоки могат да се използват за пътно строителство, грундиране, за засипване на територия, оформления и други. Трошен камък, пясък (инертен материал) се използва като суровина за бетон, използван за бетонов разтвор и суха смес за довършителни работи.

Доставка на инертни  материали

Доставяме неметални материали от самосвали от заводи за трошен камък, кариери, завод за неметални материали, бетонови заводи в региона. В допълнение към насипното състояние, ние винаги сме готови да предложим отлични цени и транспорт на стоки от други категории на вагони.

Поръчка на инертен превоз на товари

При поръчка за превоз на инертни стоки – трябва да уточнете товара, количеството, място на товарене и разтоварване, дата.

Доставка на кариерен пясък

Нашата транспортна компания транспортира кариерен пясък до клиентите ежедневно през деня или с еднократна поръчка, в случай, че машините ви не са достатъчни, за да доставят точното количество в необходимото време.

Посочете къде и колко кариерен пясък се изисква при поръчка и ние ще Ви предложим машини с желания капацитет, със странично или задно разтоварване.

Нашата фирма разполага със самосвали от 10 до 20 тона за обществени пътища. Ще се радваме да извършваме редовен превоз на насипни товари, течности, смесители и самосвали до строителни обекти, пътни работи. Транспортирането на стоки с нашата компания ще ви позволи да не се притеснявате за избор на превозвач.

Машини за доставка на трошен камък и чакъл

Превозните средства за превоз на пясък и чакъл  са надеждни, при използване  от компания Спасови транс. В зависимост от това къде и с какъв обем транспортиране на товари се планира доставка на чакъл:

Самосвали със задно или странично разтоварване. Ако строителството е разположено на места с лоши транспортни комуникации, транспортирането на развалините от самосвали – теренни превозни средства е оптимално. Товароподемност  на такива машини – до 25 тона;

Големи, мощни самосвали Volvo. С тяхна помощ транспортирането на чакъл и доставката на чакъл е с тегло 25 тона;

Фирмата разполага и с машини, които транспортират инертни товари с тегло на насипни товари от 30 тона.

Трошен камък, чието транспортиране е планирано, се доставя незабавно до мястото на изграждане или ремонт на транспортните съобщения. Доставката на чакъл или транспортирането на чакъл се извършва в съответствие с всички съществуващи стандарти за безопасност. Товарите, които поверите за транспортиране от нашата фирма  Спасови трансте, ще пристигнат в перфектен ред.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]