Доставка на строителни и инертни материали

С нашите бордови камиони извършваме доставки на строителни материали като: пясък, филц, дренаж, чакъл, земновлажен бетон, замазка, вар, цимент.

Работим по желание на нашите клиенти и затова оставяме на Вас да изберете мястото, от което ще бъде натоварен дадения инертен материал. От нас може да получите съвет, от къде ще бъде най-удачно да бъде натоварен дадения материал, за да може да бъдат спестени излишни разходи, свързани със закупуването и доставката на различните инертни материали.

Работим с всички големи кариери в близост до София и абсолютно с всеки един склад за строителни материали на територията на града. От нас може да поръчате доставка на земновлажна замазка, бетон или вар, които да натоварим от посочен от Вас бетонов възел или варница. Ако пък Ви е необходима скална маса, фракция или сипица се налага доставка от кариерите Балша, Студена или Рудина. Разполагаме с фрезован асфалт и баластра за обратен насип, които са складирани на депо в нашия гараж. Извършваме доставка на хумус за градинки и паркове. Капацитетът на нашите камиони е от 2 до 20 кубика.

Самата доставка на инертен материал е обвързана с мястото, където трябва да се разтовари. За ограничени пространства, на които не може да се достави материал с голям камион, материалите се карат на няколко пъти с малки камиони. Разполагаме с щипка, с която може да разтоварваме материала на разстояние от камиона. При липса на място за разтоварване на доставеният инертен материал, предлагаме да бъде доставен в контейнер за строителни отпадъци и да преседи там до изваждането на материала. Максимума инертен материал, който може да бъде доставен с контейнер за отпадъци е 7 кубика. Ако решите след това да го напълните със строителни отпадъци, тогава се изготвя комплексна цена за двете услуги (доставка на материал и извозване на отпадъци). По този начин, спестявате финансови средства от транспорта на материала и от доставката на строителния контейнер за отпадъци.

Разполагаме с бордови камион, с който транспортираме строителни материали като: цимент, тухли, дървен материал, изолация, арматура и арматурни заготовки, гипсокартон, рамкови скелета.

Друга услуга, която предлагаме е транспорт на дърва за огрев и доставка на пелети за отопление. По желание на клиента и срещу заплащане, имаме опция разтоварване с кран или работници, които да разтоварят и пренесат материалите.

Всички цени за доставка на материали се определят в зависимост от това какъв материал се транспортира и километрите. На посочените телефони може да получите консултация и конкретна оферта свързана със всички ваши желания.

ЕКСПРЕСНИ ДОСТАВКИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА ОТПАДЪЦИ

При необходимост от спешна доставка на контейнер за строителни и битови отпадъци нашата фирма може да реагира мигновено. В рамките на два часа ще доставим до вашия обект контейнера за отпадъци, който ви е необходим. Ако се налага, имаме възможност за едновременна доставка на три контейнера за строителни и битови отпадъци.

контейнери за строителни отпадъци - Спасови Транс

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton