Наемането на контейнери за строителни отпадъци спестява време и средства

Крупните ремонтни дейности изискват професионална намеса. Не можете да си позволите да правите нарушения, нито да изхвърляте строителните отпадъци на местата за битовите. Това може да ви коства само загуба на време и средства.

За да си го спестите, проверете изгодните оферти на „Спасови Транс“ ЕООД, свържете се с представител на фирмата и обсъдете детайлите. Ще бъдете коректно информирани относно актуалните оферти и промоции, ще бъдете обслужени на ниво, и ще имате доверен партньор в най-важните моменти.

Ако трябва да се обобщи, наемането на контейнери за строителни отпадъци, има своите редица предимства:

Бърза реакция и доставка до дома

Необходимо е само да знаем предварителните ви планове, след което получавате съдействие, точно когато то ще ви бъде от полза.

Различни варианти за обем на контейнерите

Големината трябва да се уточни при договорката, но не всички клиенти са наясно с очакванията си и с размерите на контейнерите. Детайлите около този въпрос също подлежат на обсъждане, след което подготвените ни служители взимат решение какво да ви предложат като кубатура на контейнера за строителните отпадъци.

Дълъг срок на употреба                                                   

Доставеният контейнер за отпадъци може да се пълни в продължение на пет дни. Работните дейности обаче няма практика да бъдат прекъсвани, ако той се напълни. Бързо се извозва обратно и се сменя с празен контейнер. Така няма да изпадате в ситуации с вързани ръце и да се притеснявате ще завършите ли ремонтите в срок.

Помощ от обучен персонал

Ако не разполагате с време или нямате желание да извършвате определени ангажименти, екипът разполага с възможности да ви помогне във всяка една ситуация. Може да се погрижим за боклуците в гаража, на двора или на тавана. Мазетата обикновено са препълнени с какво ли не, а на вас дори не ви се влиза вътре, защото не знаете откъде да подхванете създадения хаос. Непотребните вещи и отпадъци ще бъдат разчистени, натоварени на контейнер и прилежно изхвърлени на сметищата, предвидени за целта.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]