Project Description

Последният обект, който ние от Спасови транс приключихме бе съвместно с една от най-големите хамалски фирми в София.
Задачата ни бе възложена от Студентски столове и общежития. Естеството на работа се състоеше в почистване на всички мазета от трите входа на 58-ми блок в Студентски град. Фирмата, занимаваща се с хамалски услуги, имаше не-леката задача да изхвърли абсолютно всички строителни и битови отпадъци от мазетата. В продължение на няколко десетилетия, живущите на това общежитие са складирали всякакви битови отпадъци.
По молба на домакините на общежитието, пред всеки от трите входа, извършихме доставка на контейнери за отпадъци. Пред всеки вход имаше поставени по три броя 8 кубикови контейнера за боклук.

Използвахме последните два уикенда преди Великденските празници, за да изхвърлим и извозим отпадъците. Нашите екипи дадоха всичко от себе си, да не притесняват живущите в блока. Известни затруднения създаде факта, че пред самите входове бяхме поставили голям брой от най-големите контейнери за извозване на отпадъци. С ръководството на Студентски столове и общежития, имахме уговорка по никакъв повод да не спираме достъпа до самите входове.

В абсолютно всички мазета, преобладаващите отпадъци бяха стари мебели и електроуреди. Масова практика през годините в тези студентски общежития е при смяна на наемодателите, всички стари мебели са били складирани във въпросните мазета. Общото количество битови отпадъци, които бяха извозени са около 40 тона смесени отпадъци. 31 броя контейнери за строителни отпадъци, бяха нужни за извозването на всички строителни и битови отпадъци до сметище Враждебна. Благодарение на голямото количество 8 кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци, с което разполагаме успяхме да приключим в срок.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]