Project Description

Представяме Ви поредният приключен обект с местонахождение местност Камбани, град София.
Наши партнъори, извършващи основен ремонт на къща в затворен комплекс, ни потърсиха с молба за почистване, натоварване и извозване на строителни отпадъци.

Големият обем строителни отпадъци, който бяха генерирали, изискваше, както услуги с механизация, така и ръчен труд. На обекта бяха изпратени:

Срокът, който ни беше поставен беше твърде кратък за да натоварим и извозим всички строителни отпадъци. Възложителят на обекта имаше желание да посрещне новата година в изцяло обновения си нов дом.Благодарение на нашия професионализъм, този кратък срок беше спазен. Ниските температури и дъждовното време не попречиха за безпроблемното натоварване и извозване на всички строителни отпадъци.
Поради факта, че от самото начало на строителната площадка не бяха извозвани отпадъци, значеше само едно. Огромно количество за извозване на строителни отпадъци с контейнер. Общия обем извозени отпадъци е около 80 кубика. Голяма част от тях натоварихме с бобката. С останалото се заеха нашите служители. Известни затруднения срещнахме в това, че отпадъците бяха смесени.
В крайна сметка с нашите контейнери за строителни отпадъци, извозихме общо 10 броя осем кубико

ви контейнера за отпадъци. Боклуците извозвани на депо“Враждебна“, бяха от всякакъв характер. Бетон, тухли, замазка, керемиди, изолация, дървен материал и други.
Тази отлично изпълнена задача, както и многото други свързани с извозване на строителни отпадъци с контейнери ни прави една от водещите сметоизвозващи фирми в град София и областта.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]