Project Description

Нашата фирма за извозване на строителни отпадъци с контейнери се е специализирала в изхвърляне и извозване на строителни и битови отпадъци. Ние извършваме услуги свързани с извозване на отпадъци с контейнери от трудно достъпни места.

Повечето фирми за извозване на отпадъци в София, избягват да поемат заявки за доставка и извозване на контейнери за отпадъци от центъра и места с ограничен достъп. За нашите професионални шофьори не е проблем да поставят контейнер за отпадъци на място с ограничен достъп.
Фирма Спасови транс притежава богат ресурс от техника за транспортиране на строителни и битови отпадъци с контейнери и камион с кран. Постоянно инвестираме средства в закупуване на техника за по-лесно изхвърляне на строителни и битови отпадъци.

Ние използваме напредването на технологиите, за да извършваме безпроблемно дейността си. За товарене и изхвърляне на строителни отпадъци, ползваме техника като: улей за строителни отпадъци, подемни хаспели, автокран и много други. Факта, че не може да притежаваме абсолютно всякаква техника за изхвърляне и извозване на отпадъци, ни принуждава доста често да използваме услугите на нашите партньорски фирми за отдаване на механизация под наем.

За Спасови транс всеки клиент е важен, което ни стимулира по всевъзможни начини да извършим поетите ангажименти. Няма да съжалявате, ако изберете услуги за изхвърляне и извозване на строителни отпадъци с контейнери от нас.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]