Търсите да наемете контейнер за отпадъци? Ние предлагаме разнообразни услуги за наем на контейнери, които да ви помогнат с пролетното почистване..

recycle

Кога трябва да наемете контейнер за боклук

Когато настъпи пролетта, е време да започнете почистването и подготовката за лятото. Ако сте решили, че е време да намалите размерите си или просто искате да се забавлявате, външен контейнер за боклук може да бъде от полза за вашия проект.

5 съвета за премахване на боклуци

Ето пет съвета, за да се възползвате максимално от пролетното си почистване:

1) Почистете и изпразнете помещенията

Може да бъде лесно да се разсейвате, когато почиствате дома си. Почиствайте дома си по една стая, вместо да превключвате от стая на стая. Не изпитвайте натиск да организирате и почиствате помещенията наведнъж. Преместете мебелите в центъра на стаята или ги премахнете, за да имате достъп и лесно да почиствате подови дъски, облицовки, шкафове, таванни вентилатори, тапицерия и др. След като завършите една стая, преминете към следващата стая.

2) Изхвърлете неща, които не използвате

  • Чувствате ли се съкрушени от огромния брой боклуци във вашия дом? Наемането на контейнер за боклук може да ви помогне да стигнете до следващата стъпка в почистването. Търсете от стая в стая и намерете неща, които вече не служат по предназначение.
  • Ето няколко съвета от доброто домакинство за премахване на бъркотията:
  • Изхвърлете стара храна или храна с изтекъл срок на годност
  • Дарете неизползвана електроника
  • Отървете се от козметиката с изтекъл срок на годност, допълнителните кърпи и тоалетни принадлежности
  • Използвайте хранилище, за да ограничите нещата в по-малко пространство, всичко, което не се побира, отива
  • Създайте зони без бъркотия в дома си, така че някои повърхности винаги да са чисти

3) Освободете дома си за по-малко стрес

Наистина ли се нуждаете от 5 стари колела? Или 40 тениски? Какво ще кажете за този развален диван, който седи в мазето? Бъдете реалисти с броя на нещата, които имате. Ако не го носите или използвате в рамките на 5-месечен период, вероятно нямате нужда от тях.

4) Не забравяйте двора

Част от пролетното почистване подготвя дома ви за лятото. Не забравяйте да почистите дълбоко вашите улуци, да почистите лехите си и да премахнете всички клони от двора. Почистването на целия ви имот ви помага да влезете в правилното мислене за лятото!

5) Организaция

Няма по-добър начин да накарате вашето пространство да се чувства по-голямо, отколкото чрез организиране. Точно както бихте направили, когато почиствате, отидете от стая в стая и сортирайте вашите предмети. Мястото за двойно използване работи най-добре, като съхранението на одеяла под масичката ви. Намирането на ъгли и дупки, които можете да използвате за организация, може да ви помогне да осигурите повече пространство, за да се наслаждавате на дома си.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]