контейнеровоз-натоварен-с-контейнерКакво трябва да знаем, преди да наемем контейнер за строителни отпадъци?
Ние от фирма Спасови транс ЕООД ще ви дадем полезни съвети, които се надяваме, че ще ви помогнат да направите правилния избор.

Съвет 1: Изберете правилния размер

Всички клиенти се питат, но колко голям трябва да бъде контейнерът?
Този въпрос е повече от уместен. Има множество размери на контейнери, които обикновено се измерват в кубични м. Най-малкият размер е 10 кубични метра и се побира в гараж или на алея. Трябва добре да прецените за да избегнете нуждата от наемане на втори контейнер, докато сте в разгара на ремонта. Така че е необходимо предварително планиране.
Не забравяйте, че теглото също има голямо влияние, както и обема на вашите отпадъци. Трябва да има някакво управление на вашето контейнерно пространство, за да се максимизира използването му. Също така, ако трябва да добавите камъни, тухли или тежки материали, споменете го, когато наемате размер на контейнер, може да се наложи да ограничите обема, ако теглото е твърде тежко, за да отговаря на допустимите граници на натоварване.

Съвет 2: Планирайте какво можете да поставите в контейнера

Както вече споменахме, има значителна разлика между материалите, които ще изхвърлите в контейнера. Трябва да се вземат предвид видът на отпадъците и тяхното съдържание. Например, чакълът не може да се смесва с други материали. Някои отпадъци са забранени. Не трябва да забравяме, че фирмата Спасови транс за контейнери за отдаване под наем е отговорна за управлението на съдържанието на отпадъците. Тя се придържат на законите и наредбите, свързани с управлението на отпадъците, а фирмата поема и пълна законова и морална отговорност.
Пренебрегването на основните правила може да доведе до допълнителни разходи, когато се третират токсични отпадъци или други. Оттук и значението на планирането на вида на отпадъците. За да направите това, опитайте се да направите списък с отпадъците, като определите всяка стъпка на работа.

Съвет 3: Определете необходимия период на наемане

Друго съображение със сигурност е продължителността на наема, който трябва да бъде определен. Това не само влияе върху цената, но и на заявлението ви за разрешение. От опит е за предпочитане контейнерът да се съхранява дотогава, докато се работи, както често това се случва в края на работата. Планирайте правилно времето за да не се налага удължаване времето на наемане.

Друго съображение, което трябва да се вземе предвид, е трудността да се инсталира контейнер в пространство. Ако живеете в гъста градска среда, може да се изкушите да използвате експресна услуга, която ви позволява да наемете контейнер за около два часа. Тази услуга ви позволява да поставите контейнер близо до вас или на друго място, времето за изхвърляне на отпадъците. За да оптимизирате такова решение, трябва да намерите място за съхранение на отпадъците. Във всеки случай, не подценявайте времето, защото маневрите напред-назад с контейнерите има цена.

Съвет 4: Съобразете се с правилата във вашата община

Много е неприятно когато видите контейнер в двора или на пътеката, която затруднява преминаването. Има и такива, които заемат публично пространство поради липса на лично пространство. Във всички случаи общините са осигурили механизми за контрол на използването на публичното пространство. Наложително е да се вземат адекватни мерки, за да ви помогне да избегнете глобите. Ние знаем как може да го избегнем и да улесним работата. Ваша е отговорността да имате подходящото разрешително за да избегнете глобите и бюрократичните главоболия.

Съвет 5: Доброто планиране осигурява най-добрите спестявания

В крайна сметка, изглежда ясно, че правилното планиране ще ви осигури най-доброто качество и цена. Можете също така да комбинирате и оптимизирате управлението на отпадъците. Можете също така да се възползвате, като оптимизирате използването на обема на отпадъците, като ги изхвърлите разумно. Използването на картонени кутии също може да бъде полезно за подобни отпадъци, както по обем, така и по тегло. Не забравяйте, че контейнерите за отпадъци са големи открити кофи.
Вече сте готови да наемете контейнер, направете своя избор! За да поръчате контейнери за строителни отпадъци е необходимо едно телефонно обаждане.
Поръчка за контейнери за отпадъци и доставката им е абсолютно БЕЗПЛАТНА.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]