houseПремахването на боклука от градината и вилните зони има редица характеристики. Тези области включват предимно нетърговски зеленчукови и градински парцели.

Градините и летните вили се използват активно само няколко сезона в годината, а през останалото време са бездействащи, ако никой не живее постоянно в тях. Също така топлия летен сезон е изключително успешно и удобно време за ремонтни дейности.

Нашата фирма Спасови Транс може да помогне за организирането и извозването на строителни отпадъци в районите на град София! Вече не трябва да мислите как сами да изхвърлите боклука, защото можете да поверите тази задача на нашите професионалисти. И ако собствениците сключат договор за услуга с нас, тогава ние ще помогнем и ще ви спестим време да отстраним боклука от градината и вилната къща.

Съхранението и извозването на отпадъците от лятната вила трябва да отговаря на редица стандарти: боклукът трябва да се намира в близост до жилищни сгради и обекти.

В близост до боклука не трябва да има водоизточници, включително естествени резервоари, за да се избегне влошаване на екологията;

Контейнерите за отпадъци трябва да се поставят на специално организирана площ, а не на гола земя.

Можете да поръчате контейнер за боклук с доставка до мястото на достъпна цена от нас. Защо трябва да се свържете с нас? Нашата фирма организира професионално събирането на боклука в София и областта, както еднократно, така и с определена честота и по договор.

Нашата фирма разполага с богат автопарк, който ще позволи ефективно да се изпълни и най-голям обем от работа. Всички необходими задачи се изпълняват бързо и ефективно и стриктно в уговорения за това ден! Свържете се с нас!

Тънкостите по извършването на услугата се обсъждат с всеки клиент поотделно. Разполагаме с достатъчно ресурси и професионализъм, за да обслужваме посочения район не само сезонно, но и целогодишно. В същото време цената и тарифният план остават възможно най-достъпни за много широк брой клиенти.

Свържете се с нас и разрешете проблема със сметосъбирането за кратко време. Ние сме екип, който от много години успешно се справя със задачи от всякаква сложност!

 

Ако имате въпроси за сътрудничество с цел премахване на строителни и други отпадъци в Одинцово, област Одинцово (Жуковка, Барвиха, Усово, Горки-2, Горки-10, Солослово, Лесной Городок, Подушкино, Перхушково, Чучулиги), осигурете бункер , контейнер за смет 8 м3, 20 м3, 27 м3, 32 м3, 36 м3, кубически метра, извозване на строителни отпадъци, боклук, скрап, пръст, обадете се на нашия телефон за контакт: 8 (495) 208-16-16 Ние предлагаме да поръчате контейнер за отпадъци 8 м3, 20 м3, 27 м3, 32 м3, 36 м3, кубчета за извозване на обемисти отпадъци, пръст, боклук, скрап от самосвал.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]