Нови цени за извозване на строителни отпадъци с контейнери

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • Контейнери за строителни отпадъци 4 кубика
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • Контейнери за строителни отпадъци 7 кубика
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • Контейнери за строителни отпадъци 8 кубика
 • Започваща от 220 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • Контейнери за строителни отпадъци 10 кубика

Обявените цени са за доставка и извозване на един брой контейнер за строителни отпадъци. В цената са включени доставка на празен контейнер, извозване на пълния с отпадъци контейнер до регламентирано сметище, както и такса смет. Посочените цени са с включен престой до 5 дни.

При поръчка за извозване на строителни отпадъци с контейнери над три броя, е възможно договаряне на цените. За товарене, почистване и изхвърляне на боклуци, както и за всички останали услуги, които предлагаме, може да използвате някоя от формите ни за контакт, за да се свържете с нас и да Ви изготвим индивидуална оферта.

Огледи за изхвърляне и извозване на територията на град София са безплатни.

Може да избирате между три вида контейнери – 4 кубика, 7 кубика и 8 кубика. При обаждането за поръчка, получавате и консултация коя от тези големини е подходяща за Вашата дейност. Цената за контейнер от 4 кубика е от 120 лева, което се изчислява според отдалечеността на района за доставка. Цената за контейнер от 7 кубика е от 160 лева. За контейнер от 8 кубика – от 180 лева, а контейнер от 10 кубика струва между от 220 лева.

Може да се възползвате и от експресни доставки на контейнери за строителни отпадъци, които се осъществяват в рамките на 2 часа, без да се начисляват допълнителни такси.

Цената за транспорт на строителни материали без кран е 80-100 лева в рамките на град София. При поръчка на кран се оскъпява с по 5 лева на всяко свалено пале с машината.

Ако се товари с щипка и се извозват строителни отпадъци, цената е 160-180 лева в обсега на столицата. Транспортът извън нея се заплаща по 1.50 лева на километър.
Всички цени са без ДДС.

Всяко количество строителни и битови отпадъци, колкото и да е малко или голямо, може да бъде извозено, но с правилния размер контейнер за отпадъци. Предлагаме всякакви размери контейнери за боклук, които могат да бъдат доставени при заявка. От малки дворни почиствания до цялостни ремонти на дома, покрива и други, изберете контейнера, който отговаря на вашите нужди. Правилния избор на контейнер за строителен отпадък под наем е важен за Вас за да избегнете излишно губене на време и средства. Ако не сте сигурни в размера на контейнера за смет, който искате да наемете, определено трябва да потърсите съвет от наш служител.

Услугата контейнери за строителни отпадъци под наем за изхвърляне на строителни и битови отпадъци, предлага контейнери с кубатура – 4, 7, 8 и 10 кубика.

Цената за извозване на строителни отпадъци с контейнер се определя от два разходни елемента: единият е в зависимост от размера на наетия контейнер за боклук, а другият е района за доставка. След като се обадите за да заявите контейнер за отпадъци, уточняваме необходимата кубатура за извозване на отпадъци с контейнер и точният адрес за доставка. Така ще получите точната цена за контейнер за строителни отпадъци, който искате да наемете. Тази цена се заплаща при доставката на контейнера под наем. Също така в обявената цена са включени престой до 5 дни, разходите за транспортиране на отпадъците до оторизирано сметище и всички такси за смет.

От какви фактори зависи цената на контейнер за извозване на отпадъци под наем?

– размера на контейнера, който искате да наемете
– мястото за доставка.

Тези фактори трябва да се имат предвид при оценка на разходите. По-специално трябва да се прецени правилно от какъв размер на контейнер за смет имате нужда. По-голям контейнер за извозване на строителни отпадъци струва малко повече и може да спести излишни нерви и непредвидени разходи. Ако един контейнер за отпадъци е избран твърде малък, той често в крайна сметка става непропорционално по-скъп. Професионално изхвърляне на строителни и битови отпадъци.

Заявете доставка и наем на контейнери за строителни отпадъци под наем, за да изхвърлите всички отпадъци в него. А всичко останало оставете на нас.

konteiner

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton