Цени 2024 г. на контейнери за строителни отпадъци под наем

Извозване на строителни отпадъци в София

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • Контейнери за строителни отпадъци 4 кубика
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • Контейнери за строителни отпадъци 7 кубика
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • Контейнери за строителни отпадъци 8 кубика
 • Започваща от 220 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • Контейнери за строителни отпадъци 10 кубика

Прозрачни планове и цени за наемане на контейнер за отпадъци

Цените обявени в нашия сайт са за доставка и извозване на един брой контейнер за строителни отпадъци. В обявените цени са включени доставка на празен контейнер за отпадъци до посочен от вас адрес, извозване на пълния с отпадъци контейнер до регламентирано сметище или пункт за рециклиране, както и такса смет. Посочените цени са с включен престой до 5 дни. След изтичането на пет дневният престой, таксата е 10 лева на ден. Цената на услугата извозване на строителни отпадъци с контейнер, се заплаща при доставката на контейнера на нашият служител. Обявените цени за извозване на строителни отпадъци с контейнер и престой са без включено ДДС.

При поръчка за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери за град София над пет броя, е възможно договаряне на цените. За товарене, почистване и изхвърляне на битови, производствени и строителни отпадъци, както и за всички останали услуги, които предлагаме, може да използвате някоя от формите ни за контакт, за да се свържете с нас и да Ви изготвим индивидуална оферта.

Огледи от наш служител за изхвърляне, товарене, изкопни работи и извозване на отпадъци на територията на град София са безплатни.

Може да избирате между четири вида контейнери за извозване на отпадъци – 4 кубика, 7 кубика, 8 кубика и 10 кубика. При обаждането за поръчка, получавате и консултация коя от тези големини е подходяща за Вашата дейност. Цената на контейнер за отпадъци от 4 кубика започва от 120 лева, което се изчислява според отдалечеността на района за доставка и вида на отпадъка, който искате да изхвърлите. Цената за контейнер за отпадъци от 7 кубика започва от 160 лева. Контейнер за отпадъци от 8 кубика започва от 180 лева. За контейнер за отпадъци от 10 кубика започва от 220 лева. Всички цени се определят спрямо местоположението за доставка и вида на отпадъците, които имате за извозване.

При възможност от наша страна, може да се възползвате и от експресни доставки на контейнери за строителни отпадъци, които се осъществяват в рамките на 2 часа, без да се начисляват допълнителни такси. Имаме възможност за транспортиране на 3 контейнера за отпадъци наведнъж.

Цената за услугите със самосвал с щипка и самосвал до 20 кубика се договаря по телефона или на място след предварителен оглед.

Цената за услуги с комбиниран багер, мини багер или мини челен товарач(бобкат) се договарят по телефона или на място след предварителен оглед.

Цената за транспорт на строителни и инертни материали в рамките на град София и околните населени места се договаря по телефона.

Всички обявени цени са без включено ДДС.

Информация за контейнери за отпадъци

 

Всяко количество строителни и битови отпадъци, колкото и да е малко или голямо, може да бъде извозено, но с правилния размер контейнер за отпадъци. Предлагаме всякакви размери контейнери за боклук, които могат да бъдат доставени при заявка. От малки дворни почиствания до цялостни ремонти на дома, покрива и други, изберете контейнера, който отговаря на вашите нужди. Правилния избор на контейнер за строителен отпадък под наем е важен за Вас за да избегнете излишно губене на време и средства. Ако не сте сигурни в размера на контейнера за смет, който искате да наемете, определено трябва да потърсите съвет от наш служител.

Услугата контейнери за строителни отпадъци под наем за изхвърляне на строителни и битови отпадъци, предлага контейнери с кубатура – 4, 7, 8 и 10 кубика.

Цената за извозване на строителни отпадъци с контейнер се определя от два разходни елемента: единият е в зависимост от размера на наетия контейнер за боклук, а другият е района за доставка. След като се обадите за да заявите контейнер за отпадъци, уточняваме необходимата кубатура за извозване на отпадъци с контейнер и точният адрес за доставка. Така ще получите точната цена за контейнер за строителни отпадъци, който искате да наемете. Тази цена се заплаща при доставката на контейнера под наем. Също така в обявената цена са включени престой до 5 дни, разходите за транспортиране на отпадъците до оторизирано сметище и всички такси за смет.

От какви фактори зависи цената на контейнер за извозване на отпадъци под наем?

– размера на контейнера, който искате да наемете
– мястото за доставка.

Тези фактори трябва да се имат предвид при оценка на разходите. По-специално трябва да се прецени правилно от какъв размер на контейнер за смет имате нужда. По-голям контейнер за извозване на строителни отпадъци струва малко повече и може да спести излишни нерви и непредвидени разходи. Ако един контейнер за отпадъци е избран твърде малък, той често в крайна сметка става непропорционално по-скъп. Професионално изхвърляне на строителни и битови отпадъци.

Заявете доставка и наем на контейнери за строителни отпадъци под наем, за да изхвърлите всички отпадъци в него. А всичко останало оставете на нас.

 

контейнери за строителни отпадъци - Спасови Транс

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton