konteinerНе е тайна, че в наше време технологиите се развиват с такава скорост, че понякога нямаме време да ги следваме. Не е изключение и производството на контейнери за боклук. През последните години кофите за боклук са се променили много. Днес имаме цяла гама от контейнери за боклук, които се различават както по размер, така и по материал, от който са изработени.

В момента най-често използваният материал за изработване на контейнери за отпадъци е пластмаса. Пластмасовите контейнери имат редица предимства, сред които са:

  • Относително ниски разходи;
  • Без допълнителни разходи за боядисване и поддръжка;
  • По-лесно и удобно за работа.

Пластмасовите кошчета за боклук имат много модификации и се различават значително по дизайн, форма, размер и други параметри. По правило се използват пластмасови контейнери само за събиране на обикновени битови отпадъци. Въпреки че има някои модели на много издръжлив и дебел материал, предназначени за събиране и натрупване на строителни отпадъци.

Популярността на металните контейнери намалява днес, но те все още се използват активно, особено в регионите. По правило те са практични и много функционални контейнери с обем, започващ от 750 и достигащи 10 000 литра.

Металните контейнери могат да се разделят на няколко подкатегории.

Контейнери за боклук от стомана, които се правят, обикновено от листове с дебелина 12-15 мм. Недостатъкът на такъв контейнер е, че той трябва да се боядисва.

Поцинкованите кофи за отпадъци са изработени от поцинкована ламарина с еднаква дебелина. Те не ръждясват и не се нуждаят от боядисване. За събиране на пластмасови отпадъци традиционно се използват метални контейнери за боклук.

Метални контейнери се използват за събиране на всички видове отпадъци, включително строителни отпадъци. Такива контейнери са здрави, издръжливи, устойчиви на удари и разтоварвания.

Най-малките пластмасови и метални контейнери, чийто обем не надвишава 750 литра, по правило са подходящи за всички видове съоръжения за събиране на отпадъци. Но големите контейнери с капацитет над 8 куба изискват специални съвременни камиони за боклук. Ясно е, че такива контейнери са изработени от много по-дебела стомана и могат да бъдат използвани, включително за събиране на промишлени отпадъци. Някои от тези контейнери също осигуряват затворен дизайн. Светът на контейнерите за боклук е много разнообразен и ви позволява да изберете правилния модел за почти всяка нужда.

Обадете ни се, ако искате да наемете пластмасови и метални контейнери за боклук. Ние ще Ви предложим изгодна цена и отлични условия за сътрудничество!

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]