Услуги с Бобкат – Бобкат под наем

През изминалите няколко години, нараства тенденцията машини да отменят човешкият труд. В днешни дни, технологиите са доста развити и допринасят човешкият труд да бъде сведен до минимум. Една от тези машини е мини челния товарач или така нареченият Бобкат.

Бобкат под наем, се наема за подравняване на терени и почистване на дворни места. Пренасяне на строителни материали. С челен товарач може да транспортирате безпроблемно, не-леките инертни материали, които ние можем да доставим за осъществяването на вашия проект. С мини челен товарач, може да се извадят и натоварят, строителни отпадъци и всякакъв боклук, в контейнери за строителни отпадъци, от подземни гаражи и тесни пространства, където друга строителна техника, не би могла да мине. Мини фадромите(бобкат) са 4х4, което гарантира безпроблемна работа на равни терени и такива с голяма денивелация.

Малките габарити на този тип строителна механизация, не значат, че са с ограничени възможности. С наемането на Бобкат за град София и околните села, с лекота ще разрешите ангажименти като: събаряне на стари постройки, малки къщи, подпорни стени, каменни огради и натоварването им в контейнер или самосвал.

Спасови транс предлага, сключване на едногодишни и двугодишни договори за почистване на сняг от частни имоти, паркинги, плацове и всякакви пространства. При желание от Ваша страна, ние ще го извозим с контейнер или камион, до регламентирано за това сметище. Нашата фирма работи, както с физически лица, така и с юридически.

Предимството, което имаме пред останалите фирми занимаващи се с отдаване на бобкат под наем е това, че при събаряне и разрушаване, отпадъците, които се образуват в следствие на това нещо, ние имаме опция те да бъдат извозени. Не е необходимо да търсите фирма за извозване на строителни отпадъци. С радост ще Ви предложим комбинирана оферта за натоварване и извозване на всякакъв строителен и битов боклук с контейнер или камион с кран. Бобкат е машина, която с лекота и много бързо, може да натовари контейнер за строителни отпадъци или самосвал. Нашите опитни оператори и шофиори, имат не леката задача да Ви съдействат за осъществяването на всеки един започнат от Вас нов проект или начинание.

Цената за услуга с Бобкат под наем за един работен, варира между 240 и 260 лева. Цената е без включено ДДС!

В тази цена е включено: оператор на машината, гориво и транспорт до посочен от Вас адрес в рамките на град София. За място извън територията на София, може да се свържете с наш сътрудник за да уточните, колко би струвала желаната от Вас услуга с Бобкат.
За голям брой машиносмяни, цената подлежи на договаряне.
При необходимост от оглед, наш сътрудник би направил това, абсолютно БЕЗПЛАТНО!

bobkat-palni-konteiner

Фирма за извозване на строителни отпадъци с контейнери, Спасови транс започва да предлага на своите бъдещи и настоящи клиенти съвсем нова за нас услуга.
За услуги с Бобкат под наем, за град София и населените места около града, може спокойно да се доверите на нас.
От нас може да наемете последно поколение бобкат, които да бъде управляван от професионален оператор. Предимство на фирмата ни е това, че имаме собствен транспорт, с който транспортираме нашата строителна механизация до посочен от Вас адрес. С нает от нас Бобкат, може да наемете и контейнери за строителни отпадъци, с които да извозим сбраните строителни и битови отпадъци.
За цени, оферти и предлаганите от нас услуги с челен товарач и товарене на контейнери за отпадъци, посетете страницата ни с услуги.

ЗАЯВЕТЕ КОНТЕЙНЕР ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ СЕГА!

контейнери за строителни отпадъци - Спасови Транс

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton