bobkat-uslugiНаем на мини товарач Бобкат. Мини товарачът Бобкат се използва за фрезоване на пътни платна, рязане на арматура, товарене и транспортиране на бетонни блокове и тухли, полагане на траншеи и презасаждане на дървета.

Колесен мини товарач

Някои от най-търсените мини-товарачи (колесни товарачи) в строителната индустрия, в комуналните услуги и селското стопанство, както и в индустрията са машините с марка Бобкат. Благодарение на компактните си размери и отличната маневреност, оборудването е идеално за работа в сгради.

Освен това мини-товарачът Бобкат се характеризира с комбинация от производителност и издръжливост, което им позволява бързо да изпълняват задачи с различен обем и характер, независимо дали става въпрос за почистване на строителни обекти, почистване на улици и дворове от сняг, изравняване на земята и други операции.

Характеристики и предимства

Дизайнерите на Бобкат, следвайки тенденциите на времето и изискванията на потребителите, залагат на повишена производителност, лекотата на работа и комфорта, като постоянно разширяват гамата и модернизират мини товарача.

Сега се предлагат различни варианти на мини товарачи, различаващи се по товароподемност, работно тегло и габаритни размери.

С наемането на Бобкат за град София и околните села, с лекота ще разрешите ангажименти като: събаряне на стари постройки, малки къщи, подпорни стени, каменни огради и натоварването им в контейнер или самосвал.

Услуги с Бобкат под наем, за град София и близките населени места, може спокойно да се доверите на нас – Спасови Транс.

Спокойно може да наемете последно поколение Бобкат, който се управлява от наш професионален оператор. Предимство на фирмата ни е това, че имаме собствен транспорт, с който транспортираме нашата строителна механизация до посочен от Вас адрес.

Ако заявите Бобкат при нас, може да наемете и контейнери за строителни отпадъци, с които ще извозим сбраните строителни и битови отпадъци.

За цени, оферти и предлаганите от нас услуги с челен товарач и товарене на контейнери за отпадъци, посетете страницата ни с услуги.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]