самосвал с щипкаНие сме фирма Спасови транс разполагаме с модерни съоръжения. Отдаваме самосвали и контейнери за отпадъци под наем за изхвърляне и извозване на строителни и битови отпадъци.

Със самосвалите, с които разполагаме имаме възможност да транспортираме материали с дължина до 6 метра. Капацитетът на най-големият камион за извозване на строителни отпадъци е 7 кубика, или 10 тона.

Предлагаме услуги на кран с щипка. Изчисляването на разходите за транспорт на кранове може да се извърши въз основа на следните характеристики: Тегло, размери на крана и неговия тип, тъй като не всички видове кранове могат да се транспортират по един и същи начин и да се извършват товаро-разтоварни операции.

Нашата фирма предоставя транспортни услуги и контейнери за превоз на отпадъци. Ние използваме кранове със щипка, предназначени за улеснение на дейността.
В допълнение към отстраняването на строителни отпадъци, използва се машина с хидравличен манипулатор.
Ние се занимаваме с превоз на товари, можем да прехвърляме всякакъв вид товар до всяка точка на София и околността.

Специалното оборудване на фирмата е представено от надеждни и правилно работещи превозни средства, които са:
Лесни за използване – операторът координира процеса на транспортиране, товарене и разтоварване;
Мултифункционални – клиентът плаща за наем на едно устройство, но в действителност получава борден товарач, оборудване за транспорт, товарене на ремарке;
Не се ограничават в условията на работа – товаренето, разтоварването може да се извършва на малки строителни площадки – където движението на големи камиони е ограничено;
Улеснява работата с кран с щипка– машините ускоряват транспортирането на тежки товари;
Може да премине до централната част на столицата, където не може да се появи друго голямо тонажно оборудване.

Работите по доставка се извършват с транспорт с различен капацитет. За да бъде процесът успешен, е необходимо да се избират машини според следните характеристики:

Максималното разстояние, което стрелата удължава;
Максимална товароносимост;
Височина на повдигане и спускане на товара;
Минимален радиус на завъртане на крана;
Обем на тялото.

Трябва също да вземете предвид параметрите на превозвания товар (тегло, размери, обем), разстоянието от местоположението на оборудването до мястото на съхранение. Основното в транспорта е безопасността. Товарът е фиксиран със сигурни крепежни елементи, поради което всякакви движения върху платформата са изключени. Големият товар е маркиран със специална икона.

Нашата фирма приема и изпълнява заявки за доставка. Ние предоставяме единични услуги, както и изграждаме схема за непрекъснато сътрудничество. За да получите съвет относно избора на специално оборудване, моля, свържете се с ръководителите.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]