бобкатНие от фирма Спасови Транс предлагаме Бобкат под наем. С него може да подравнявате на терени, да почиствате дворни места,  пренасяне на строителни материали. С челен товарач може да транспортирате инертни материали. С мини челен товарач, може да се извадят и натоварят, строителни отпадъци и всякакъв друг боклук, в контейнери за строителни отпадъци, от подземни гаражи и тесни пространства, където друга строителна техника, не може да влезе. Мини фадромите (бобкат) са 4х4, а това гарантира безпроблемна работа при равни терени и такива с голяма денивелация.

Предлагаме атрактивни и гъвкави условия за наем на бобкат. Бобкатът може да се наеме със или без оператор, със или без гориво, със или без доставка (пикап). Отворени сме за обсъждане на всички условия.

Условия за краткосрочен и дългосрочен наем на бобкат

Бобкат може да се наеме през делничните дни, или събота и неделя.

За услуги с Бобкат под наем, за град София и населените места около града, може спокойно да се доверите на нас – Спасови Транс.

От нас може да наемете последно поколение бобкат и управляван от професионален оператор. Предимство на фирмата е, че имаме собствен транспорт, с който транспортираме строителна механизация до посочен от Вас адрес. С нает от нас Бобкат, може да наемете и контейнери за строителни отпадъци, с които да извозим сбраните строителни и битови отпадъци.

След като оборудването бъде доставено на обекта, ние ще извършим всичко по правилата за работа.

За да наемете бобкат товарач, трябва да направите заявка.

Цена

Цената за услуга с Бобкат под наем за един работен, варира между 240 и 260 лева. Цената е без включено ДДС!

В тази цена е включено: оператор на машината, гориво и транспорт до посочен от Вас адрес в рамките на град София. За място извън територията на София, може да се свържете с наш сътрудник за да уточните, колко би струвала желаната от Вас услуга с Бобкат.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]