konteiner-za-otpadatsi-8-kubikaСъбирането на боклук с помощта на контейнер от 8 кубика е една от услугите, предоставяни от нашата фирма Спасови Транс. Нашата фирма, си сътрудничи с физически и юридически лица еднократно и непрекъснато, с всеки клиент сключваме официални договори за наем и извозване на контейнера.

Съгласно споразумението се определят дейността на услугата, броят на контейнерите за съхранение на отпадъци в експлоатация, продължителността на договора, разходите за извозване и изхвърляне. Въз основа на резултатите от работата, ние предоставяме пълен пакет документи за счетоводни и надзорни структури.

Колко струва извозването на отпадъци с контейнер

Цената на извозването се изчислява въз основа на детайлите на поръчката – спешността на заявлението, броя на контейнерите и изхвърлянето им, отдалечеността на съоръжението от депото.

Характеристики на използването на контейнера

Универсален контейнер за отпадъци от 8 кубика с товар до пет тона, използван за извозване на боклук от територията на строителни обекти, търговски и заведения за обществено хранене, градски жилищни комплекси и крайградски места.

Неговите предимства са удобният му дизайн и компактност (вътрешните размери на бункера са 3500 х 1850 х 1500 мм).  Дава възможност за зареждане със странични и задни грайфери.

Транспортираме боклука до определените места, използваме камиони на базата на шасита, зареждането на контейнера за съхранение се улеснява от специални плъзгачи в долната част на оборудването. Ако е необходимо, контейнерът лесно се изпразва на място.

Цел на контейнера

За отстраняване на следните категории отпадъци се използва контейнер, проектиран за обем от 8 кубически метра:

  • Домакински боклук от офиси, вили и апартаменти;
  • Отпадъци, останали след строителството и ремонта;
  • Фрагменти от тухла и бетон, метален скрап, труп;
  • Дървесина със среден размер;
  • Обемни отпадъци, сняг.

Предлагат се контейнери с капацитет 16-27 куб. .Използват се за преместване на боклук със значителен обем и плътност.

Отдаване под наем на контейнер от 8 м3 .

В Спасови Транс можете да поръчате организирането на спешното изхвърляне на отпадъци с обем 8 куб. м или квалифицирана поддръжка на съоръженията в дългосрочен план.

Схема на нашата работа:

  • Сключване на споразумение (определяне на броя на контейнерите, координиране на разписанията на извършената дейност);
  • Поставяне и монтаж на контейнера;
  • Извозване и изхвърляне на събрания боклук до сметището;
  • Подмяна на пълния контейнер с подобен празен (ако е необходимо или дългосрочно сътрудничество).

Защо трябва да ни изберете?

Отличаваме се с компетентност и високо качество на извършена работа, максимално съответствие с нуждите на клиента. Предимства за нашите клиенти:

Оптимални цени – достъпни разходи, постигнати с разумна логистика и по-ниски вътрешни разходи, гъвкава система от отстъпки и специални оферти за редовни партньори.

Надеждност – точност и отговорно отношение към крайните срокове. Работите по извозване на контейнери се извършват в съответствие със законодателството и екологичните стандарти.

Собствени превозни средства и ремонтни съоръжения, позволяващи бързо и безопасно извеждане от всяко населено място, за обслужване на обекти от всякакъв мащаб.

Осигуряване на бърза доставка на контейнера в удобно време.

За да поръчате контейнер, трябва да оставите заявка на нашия сайт spasovitrans.com или  се обадете на операторите по телефона.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]