izhvurliane-na-otpadatsiСтроителните отпадъци, като всеки друг вид отпадъци, трябва да се изхвърлят, да се почистят навреме. В противен случай тя ще се натрупва на строителната площадка, което може да доведе до затрупване, наранявания и други неприятни ситуации.

Услугата по отстраняване и изхвърляне на отпадъци, която се осигурява от нашата организация, е по-ефикасна и ефективна, включва не само монтажа на контейнера, но и товаренето и разтоварването. Работата се извършва на договорна основа при поискване.

Ние сме Спасови транс, които разполагаме с модерни съоръжения и се стремим да сме водещи в цялостното управление на цикъла от изкопни работи, разрушаване и събаряне на сгради, транспортиране на отпадъци, товарене и почистване. Отдаваме самосвали и контейнери за отпадъци под наем за изхвърляне и извозване на строителни и битови отпадъци. Ние сме една от малкото сметоизвозващи фирми, която разполага с най-големите контейнери за строителни отпадъци .

Отстраняване на мебели от обекта

Нашата организация приема не само строителни отпадъци, но се занимава и с премахването на мебели от обекта (от щори и столове за шкафове, стени и вградени конструкции). Удобството на сътрудничеството с нашата организация е, че работата по демонтаж, изпълнение, товарене се извършва от нашите служители.

Свържете се с нас, ако имате нужда да се отървете от строителните отломки, да изхвърлите мебели и да се справите с различни отпадъци. Този вид отпадъци се приемат за рециклиране не само от организации, но и от физически лица.

Извозваме боклука с контейнери с различна големина до сметището.

  • – Използваното оборудване позволява за сравнително кратък период от време да се извършва събирането на отпадъци в града;
  • – Списъкът с услугите на нашата фирма включва: Почистване, извозване на отпадъци, отстраняване на сняг, отстраняване на битови отпадъци, промишлени и пейзажни отпадъци, строителни отпадъци.
  • – За корпоративни клиенти и правителствени организации специални условия за сътрудничество.
  • – Изготвяме индивидуален график за събиране на боклука и поддръжка на обекти

Може да ползвате услугите на нашата фирма Спасови транс ЕООД

за изхвърляне на строителни отпадъци и боклук по всяко време. Работим без почивен ден. Всяка възложена задача за изхвърляне и извозване на строителни отпадъци, ние изпълняваме с умисъл и съвест. Не случайно всеки един от нашите клиенти ползвал услугата наем на контейнер за строителни отпадъци, е останал доволен и продължава съвместна си работа с нас. Професионализма, коректността и ниските цени са допринесли за спечелването на доверието на нашите клиенти.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]