Товарене и почистване

Товарене и почистване на мазета, тавани, гаражи, дворове

Вие сте твърде заети или нямате физическата възможност да се занимавате с процеса на почистване и товарене на всички строителни отпадъци? Без колебание ще помогнем!  За ваше удобство Спасови Транс предлага услугите: товари, чисти и извозва. При липса на време или възможност от ваша страна, освен за извозване на строителни отпадъци с контейнери, може да ползвате нашите услуги за почистване и товарене. 
Използвайте контактната форма за да се разберем за удобен час, в който бихме могли да направим оглед за да направим най-точна преценка и да изготвим възможно най-добрата оферта за изхвърляне и извозване на всички отпадъци, които ви притесняват.
 За нашият опитен екип, предлагащ всякакви хамалски услуги, няма да бъде проблем да изчисти отпадъците, които сте трупали с години във вашите мазета, тавани и гаражи. За почистване на мазе и таван имаме сезалени (строителни) чували, които предоставяме безплатно. Малките отпадъци се пълнят в тях за по-лесно изнасяне, а едро габаритните се начупват и изнасят. 
При преустройство или ремонт на апартамент, всички строителни отпадъци се изнасят по стълби или асансьор с необходимото внимание от гледна точка на чистота и шум. 
Разполагаме с необходимите инструменти, с които да изчистим и подредим дворовете ви. В нашия екип има хора, които са компетентни точно в тази област.  Целият този процес се извършва на професионално ниво, което гарантира безпроблемно и перфектно свършена работа.
 Ще съберем и изхвърлим всички ненужни отпадъци и боклуци, от които нямате нужда. Всички непотребни отпадъци ще бъдат изнесени и натоварени прилежно, за да бъде оптимално натоварен, наетият контейнер за извозване на отпадъци. Всички наши служители си вършат работата съвестно, което гарантира, че работата ще бъде изпълнена отлично и в срок. Без абсолютно никакви притеснения може да поверите тази не-лека задача на нас, а за Вас остава да се насладите на добре свършената работа.

ЕКСПРЕСНИ ДОСТАВКИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА ОТПАДЪЦИ

При необходимост от спешна доставка на контейнер за строителни и битови отпадъци нашата фирма може да реагира мигновено. В рамките на два часа ще доставим до вашия обект контейнера за отпадъци, който ви е необходим. Ако се налага, имаме възможност за едновременна доставка на три контейнера за строителни и битови отпадъци.

контейнери за строителни отпадъци - Спасови Транс

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton