izvozvane-na-otpadatsi-ot-maze

Наем на контейнер под наем

Лятното време е и е чудесно както за тялото, така и за душата да изчистите боклука и натрупването на „неща“, за да озарите дома си и да отворите място за още полезни предмети във вашия дом!

Премахване на стари вещи

В Spasovi Trans ви предоставяме експертни познания по инструментите и знаем как да се отървете от старото и да внесете новото, за да можете да се чувствате невероятно!

Какво можете да сложите в кош

В нашите кошчета – или можете да ги наречете сметища – можете да поставите стари мебели, стари играчки, строителни отпадъци, метал, пластмаса и други видове изхвърлени материали. Ако наистина не сте сигурни, просто вдигнете телефона и нашите приятелски съветници ще ви помогнат да се уверите, че обектът за изхвърляне е в нашия допустим контролен списък.

Експерти по наемане на контейнери под наем

Всеки има място за съхранение, таванско помещение, бизнес пространство или кубична дупка, които просто викат за „поправяне“, така че се обадете на нашите експерти по наемане на контейнери и ние ще ви помогнем да се справите с тези затрупани пространства това лято! Ако има предмети, които могат да бъдат отстранени, ние с удоволствие ще ги дарим на организация на общността или благотворителна дейност.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]