Изграждането и използването на контейнер за компост е доста лесно. Нуждаете се от суха, сенчеста зона в близост до водоизточник. Най-доброто място във вашия двор е това което е равно, за предпочитане от едната страна или в ъгъла, осигуряващо около три до пет фута квадратно пространство. Изградете три страни, ако можете, или поне гръб, за да подпомогнете купчината си.

Всички „меки“ органични отпадъчни материали като изрезки от трева, отпадъци от зеленчуци, остатъци от плодове и утайка от кафе, които могат да бъдат добавени към вашата купчина компост, са известни като „зелени“. Докъто материалът включващ твърди неща като сухи листа и клонки се наричат ​​“кафяви“.

Добавете кафяви или зелени материали и ги навлажнете след това.

Вашата компостна купчина трябва да съдържа приблизително равни количества „кафяви“ и „зелени“ отпадъчни материали и слоевете трябва да се редуват между кафяви и зелени. Кафявият материал осигурява въглерод, докато зеленият осигурява азот.

В крайна сметка, след като се създаде компостна купчина с височина няколко фута, можете да смесвате зелени отпадъци и окосена трева в купчината и дори да добавяте отпадъци от плодове и зеленчуци под около 10 инча компост.

recycle

Може да покриете компоста с брезент, за да го поддържате влажен и да го предпазите от излишната вода от дъжда. Вашият компост ще бъде готов за употреба, когато материалът отдолу е с тъмен цвят.

Друг полезен аспект на дворните отпадъци е по-малкото количество от тях.

Според Насоките за управление на пейзажа на CalRecycle можете да спестите пари, време и разходи с тези практики:

Контролирано напояване

Вода, колкото да поддържа растителните функции и външен вид. Планирайте честотата и продължителността на поливането въз основа на данните за времето и растенията. Това ще ограничи прекомерния растеж на растенията и ще намали отпадъците.

Прецизно използване на оплождането

Прилагайте точни количества от необходимите растителни хранителни вещества въз основа на тестването на почвата и хранителните нужди на растенията. Тъй като повечето дървесни растения не се нуждаят от тор за нормален растеж, премахването на торовете ще сведе до минимум необходимостта от резитба, като по този начин ще намали зелените отпадъци.

Тревообразуване

Grasscycling е естествената практика да косите без торба и да оставяте изрезките от тревата върху тревната площ. Тъй като те се разлагат, допълнителната органична материя ще намали изискванията за торове и поливане.

Селективна резитба

Използвайте техники, които водят до естествени модели на растеж и здрави растения. Дървесните растения трябва да се развият до естествената им форма – да се режат само за премахване на мъртви или болни клони, листа и цветя.

Можете да се обадите на експертен екип за премахването на тези отпадъци от двора

Отпадъците в двора понякога могат да бъдат повече, от това с което може да се справите : скорошна буря, която е оставила огромни счупени клони от дърветата, разпръснати в двора ви. Или може би планирате проект за градинарство или озеленяване, който ще оставят след себе си много отпадъци и отломки навсякъде.

Или може би имате други отломки, които не са органични , като например боклуци и материали във вашия двор, които не сте имали време да почистите и изхвърлите?

Спасови Транс предоставят ефективна, безопасна и екологична услуга за извозване на отпадъци от двора, така че не е нужно да се притеснявате за събирането или изхвърлянето на отпадъците от двора. Нашият опитен екип за отстраняване на отпадъци ще извози и изхвърли всички видове дворни отпадъци, които имате. За разлика от задната седалка на вашия автомобил, нашите камиони за отстраняване на боклуци са направени да се справят с тези мръсни боклуци от двора.

Готови ли сте да се отървете от дворните си отпадъци? Това е толкова просто, колкото 1, 2, 3. Уговаряте час, като резервирате онлайн по-горе или като се обадите на 0887 601 567

Нашият професионален и застрахован екип за извозване на отпадъци ще се появи във вашия дом или офис; обаждаме се 15 минути преди да пристигнем на мястото и ще ви дадем безплатна оценка въз основа на това колко място заема боклукът ви в нашия камион. Вие посочвате и ние изнасяме отломките в нашите камиони за отстраняване на боклуци, без скрити такси.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]