Строителни контейнери за отпадъци от Спасовитранс ЕООДДървени стърготини, фрагменти от паркетни отпадъци, шперплат, стърготини, остатъци от хартия, тапети, бетон, варовичен чипс, частици от сухо строителство, малки метални предмети: изкривени пирони, винтове, скоби, използвани лампи, останки от бои и лакове остават на етапа на подготвителната работа, пречи на по-нататъшното прогрес на ремонт. Често трябва да извадите такъв малък боклук от апартамент или селска къща, обаче, не винаги е възможно сами да решите този проблем. Това обикновено се случва поради недостъпността на контейнерите или отпадъците изискват специални условия за извозване и изхвърляне. Спасови Транс ще ви помогне да се справите с тази задача.

Събиране на малки отпадъци: специфики и характеристики

Малките отпадъци удобно се събират в специални строителни торби. Ако боклукът не представлява заплаха, тогава транспортирането му до място за сортиране или депо е възможно с контейнери с обем 8 m3. За по-големи партита предлагаме контейнери от 10 куб.м.

Можете да събирате отпадъци самостоятелно или с помощта на нашите хамали. Ако отпадъците принадлежат към високите класове на опасност, да съдържат материали за боядисване, живак, киселини и други агресивни химикали, по-добре е да поверите този процес на специалисти.

В този случай се използват специални запечатани контейнери, за да се гарантира безопасното транспортиране на боклука до мястото за депониране.

Предимства на фирма Спасови Транс

Бързо събиране, извеждане на отпадъци от всякакъв тип, включително дребномащабна конструкция. Нашата фирма обслужва физически лица, поема изпълнението на дори малки поръчки. Бързо ще се отървете от ненужния боклук с минимална загуба на време и пари. Голям парк от превозни средства, специално оборудване, опитни служители – всичко това на наше разположение !

Експресна поръчки се приема. Сключваме договори за превоз и изхвърляне на малки товари отпадъци.

Работим както в София, така и в региона. Ние предлагаме нашия подход към всеки клиент. Ако е необходимо, ние ще съдействаме за събирането, извозването и товаренето на малки отпадъци в контейнер, оставяйки коридорите и стълбищата на входа чисти.

Оптимизирането на работните процеси ни помага значително да намалим времето и общите разходи за логистика, осигурявайки на населението качествени услуги на достъпни цени. Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите оператори.

Предлагаме:

  • отворени контейнери. Когато поръчвате контейнери, трябва да се запознаете с условията за наем. Предлагаме контейнери от 8m3. Монтираме 10m3 контейнери само за износ на остатъци. Големите корени или цели стволове е забранено да се натоварват в тях, тъй като може да получите глоба за претоварване на специално оборудване.
  • зареждащо оборудване. Наемането на трактор или мини-подемник ви позволява бързо да зареждате контейнерите.
  • ръчно зареждане, услуги на товарачи. Ако стволовете не са твърде дебели, тогава нашите товарачи ще помогнат за рязането и товаренето им в бункери.
  • експертни съвети. Всички наши служители могат да работят с отпадъци. Служителите ще ви помогнат да изберете размера на контейнерите, да изчислите техния брой. Те ще отговорят на всички въпроси за профила.

Изнасяме дървесни отпадъци от фирми и места, чиято дейност е свързана с изчистване на електропроводи, озеленяване.

Оставяте заявка, описвайки подробно броя и размера на отпадъците. какво да правим! Изберете обема на необходимия контейнер запознайте се с неговите характеристики и цена:

Ако ви е трудно да изберете контейнер с необходимия обем, пишете ни, като попълните формата за обратна връзка.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]