отпадъциЗапочнахте ли да ремонт на Вашата къщата, или работата ви е свързана с постоянно натрупване на битови и строителни отпадъци? За да се избегнат проблемите със закона, компанията „Спасови транс“ предлага услуги по отстраняване на строителни отпадъци и други. За да направите това, просто оставете заявка на сайта spasovitrans.com , и ние бързо ще дойдем на помощ.

Вече повече от 12 години се занимаваме с отстраняване на строителните отпадъци в София и региона, така че успяхме да натрупаме опит и ресурси, за да разрешим тези проблеми бързо. Нашият екип има специализиран транспорт за превоз на всякакъв клас отпадъци на дълги разстояния. Предлагаме и безопасно и своевременно изхвърляне на промишлени отпадъци.

Не е необходимо да се занимавате лично със събирането и опаковането на отпадъците – прехвърлете тази мръсна работа към нас. Всеки ден и по всяко време, ние винаги ще намерим за Вас екип от служители и необходимия транспорт за премахване на строителните отпадъци от апартамент. Дори не е нужно да отделяте време да обяснявате на нашите служители какво да почиствате. За всяка поръчка пътува екип от работници, сред които задачите са ясно разпределени: опаковане, товарене, почистване и други задължения.

Ние познаваме бизнеса, следователно от сътрудничество с нас ще имате свободно време. В сравнение с нашите конкуренти, цената на строителни отпадъци е на разумни цени. Стремим се да направим града екологично чист за бъдещите поколения, така че оптимизирахме работата на предприятието, като по този начин установихме най-достъпната цена на нашите услуги за всички категории граждани.

Клиентите ни винаги са доволни от качеството на извършената работа, защото ние гарантираме:

  • Бързо и своевременно пристигане в обекта;
  • Събиране на отпадъци и опаковане за всички изисквания;
  • Натоварване и изхвърляне на отпадъците на определеното място.
  • Ние гарантираме за качествено обслужване и със специализирани  контейнери, които без проблем ще извършим дейността.

Контейнерите трябва да бъдат натоварени в съответствие със списъка на специалните правила, за да се постигне безопасност и сигурност на превозвания товар. Тези моменти са добре познати и се наблюдават директно на практика от служителите на фирмата при изпълнение на всяка поръчка.

Гарантираме добросъвестно отношение към работата, напълно предпазвайки от ненужни проблеми. За да не бъдете разсеяни от важни въпроси, можете предварително да поръчате отстраняването на строителните отломки и да сте сигурни, че след себе си ще оставим само чистота и ред.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]