palen-konteiner-bokluciНапоследък все повече сгради и конструкции се демонтират. На прост език демонтирането е – разглобяване на нещо на съставните му части, отделяне на детайл от някаква система.

Демонтажът е най-често срещаният метод за реконструкция.

Във връзка с демонтажа на сгради и конструкции количеството боклук и отпадъци на строителните площадки е доста голямо. Но как може да се премахне боклукът? Всички знаят, че е забранено да се уреждат нерегламентирани сметища! В тази връзка се изисква работата на фирма, на  която основна цел е да се докаже, като Ваш доверен партньор в сферата на доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери. Фирмата държи на качествено и отговорно свършена работа. Разполага с нужната техника и опитен екип, с които изхвърлянето и извозване на строителните и битови отпадъци, ще бъде лесна задача. При нужда от контейнери за строителни отпадъци, само се обадете. Ще осигурим извозване на боклука от строителните площадки, демонтираните помещения до строго определени депа.

Ще се предоставим транспорт, който ще работи непрекъснато, за да не расте обемът на отпадъците и да затрудни работата по демонтирането. Оставеният боклук и отпадъци пречат на работата на специалната техника, възпрепятстват преминаването на превозни средства, увеличават риска от нараняване на работниците, унищожават природата, позволявайки изпускането на отрицателни вещества в атмосферата. Ето защо извозването на боклука след трябва да бъде поверено на фирма, която се занимава с това от години и има опит.

За София и околностите такава е фирма е Спасови Транс, която ще ви предостави висококачествени услуги за извозване на боклука и отпадъците. Готови сме да изхвърляме отпадъците след демонтажа в съответствие с всички приложими разпоредби.

Спасови транс  е правилното решение, тази фирма гарантира, че спектърът от услуги се предоставя според сключеното споразумение. Тя е готова да извърши еднократна работа, а също така е готова за дългосрочно сътрудничество. Разработена е система от отстъпки за редовни клиенти.

Нашата фирма разполага с достатъчен парк от специална техника за изхвърляне на боклук и отпадъци след демонтаж.

Специалистите на фирмата ще зареждат, транспортират, почистват и оползотворяват боклука и отпадъците след демонтаж на депото. Цялата транспортна техника на фирмата винаги е в работно състояние. Ето защо ние гарантираме качество и бързо изпълнение на поръчките. Избирайки нашата фирма, боклукът и отпадъците след демонтажа ще бъдат премахнати бързо и ефективно!

Имате ли нужда от изхвърляне и почистване на всички остатъци и боклуци, останали от строителния проект? Ако е така, ние сме тук, за да помогнем. Няма нужда да губите повече време. Свържете се с нас за да Ви бъде изготвена специална оферта за услугите: почистване и извозване на строителни отпадъци с контейнери.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]