otpadatsi-v-konteiner

По време на работа всяко предприятие генерира различни отпадъци. Според закона една производствена фирма трябва да се грижи не само за собствените си производствени дейности, но и за своевременното изхвърляне на боклука. Всяко предприятие е длъжно да сключи договор с фирма за събиране на отпадъци.

Нашата фирма Спасови транс успешно си взаимодейства както с физически, така и с юридически лица. Поради наличието на необходимите лицензи и разрешителни, фирмата ни може да премахва всички видове отпадъци (включително токсични) от предприятията.

Видове контейнери

Нашата фирма предлага няколко варианта за сътрудничество с индивидуални товарачи. Боклукът може да бъде премахнат както веднъж (ако е необходимо), но контейнерът не е поставен на територията на предприятието. Много по-удобно е да се сключи договор за редовна поддръжка, тъй като в този случай контейнерът за съхраняване на отпадъци се намира постоянно на територията на предприятието. Всички отпадъци се изхвърлят директно в него, без да се замърсява площта. Контейнерът се изнася веднага след като е пълен или с определена честота.

Предлагаме контейнери с различни размери:

  • 4 кв.м. (подходящ за малки фирми, главно за опаковане);
  • 7 кв.м. (опция за големи предприятия с много отпадъци);
  • 8 кв.м. и 10 кв.м. (подходящи за еднократно отстраняване на големи отпадъци, например след основен ремонт на сграда).

Ако не сте сигурни какъв обем на контейнера е подходящ за поставяне на територията на вашето предприятие, обадете се на посочения телефонен номер на фирмата. Нашият консултант ще ви помогне да решите вида на контейнера и честотата на събиране на боклука.

Какви са нашите предимства

Органите за надзор върху бизнеса задължително изискват предприятието да има договор за сметосъбиране. Сега това изискване е залегнало в законодателството. Всички предприятия трябва да спазват санитарните стандарти и да гарантират навременното извозване на отпадъците. Сключването на дългосрочен договор позволява на фирмата да спести пари. Защо е изгодно и удобно предприятията да сключват споразумение с нас:

  • Защото предлагаме собствен автопарк със специално оборудване (няма да преплащате на посредник);
  • Редовна поддръжка на техниката;
  • Предлагат се различни видове контейнери (изберете този, който е подходящ за вашето предприятие);
  • Спешно доставяне на автомобил и контейнер (в рамките на два часа от момента на регистрация на заявлението);
  • Работа в целия район на София и областта;
  • Наличие на всички необходими разрешителни, лицензи и сертификати;
  • Изгодни цени, добри отстъпки при сключване на дългосрочен договор за услуга.

Имате ли нужда от изхвърляне и почистване на всички остатъци и боклуци, останали от строителния обект? Ако е така, ние сме тук, за да помогнем.Няма нужда да губите повече време.Свържете се с нас за да Ви бъде изготвена специална оферта за услугите: почистване и извозване на строителни отпадъци с контейнери.

 

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]