Ние сме „Спасови транс“ водеща фирма за извозване на строителни отпадъци с контейнери и изхвърляне на всякакъв вид боклук. Предлагаме евтини и надеждни услуги за отдаване под наем на строителни контейнери, които да ви помогнат да организирате Вашите работни места без значение по колко проекта работите. Ние работим без почивен ден и може да използвате нашите услуги по всяко време.
Избери ни за следващото строителство, което предвиждате. Работим с  фиксирана цена, удължени периоди на отдаване под наем и надеждно обслужване.

Наемете контейнер за бързо и удобно изхвърляне на строителни отпадъци

От широкомащабни проекти за разрушаване до разбиване на плочи от бетон, гъвкавостта на нашите строителни сметища ги прави идеални за многомащабни проекти. Нашите бързи доставки и пикапи ще ви помогнат да поддържате вашия работен обект чист и ефективен, като премахнете закъсненията или забавянията, дължащи се на вашите останки. Независимо дали вашият екип натрупва строителни отпадъци или разрушава ние ще се погрижим за вашите строителни отпадъци, които ще ви помогнат да запазите бъркотията под контрол.

Отстраняване на бетон и тежки отпадъци

Разбиването на бетона е достатъчно трудоемко, но ние ще се погрижим без да се притеснявате как да се отървете от останките. Ето защо предлагаме строителни сметища, специално предназначени за изхвърляне на бетон и други тежки материали. Нашите контейнери за тежки отпадъци могат да изхвърлят отпадъците от бетон и мръсотия, стига да не се смесват с никакви други замърсители. Свържете се с екипа ни днес, за да откриете правилното място за изхвърляне на строителни отпадъци.

Максимален капацитет: Нашите тежки контейнери за отпадъци могат да издържат до 10 тона тухла, блок или бетон, в зависимост от размера на контейнера и вашето местоположение.

Надеждност: Обадете ни се за бърз превоз или за да смените пълния контейнер веднага щом завършите работа, така че да не се натрупва с тежки отломки.

Разширено отдаване под наем: Бетонното разрушаване е по-дълго от очакваното? Съхранявайте контейнера си отвъд, в който е включен период на отдаване под наем.

Какви строителни отпадъци могат да влязат в контейнер за смет?

Нашата услуга за изхвърляне на строителни отпадъци може да се справи с разнообразие от видове отпадъци от вашия строителен или разрушителен обект. Обикновено приемаме всички общи строителни отпадъци, включително гипсокартон, скрап, дърво, бетон, тухли, блок и асфалт. Имате ли други остатъци, за да се отървете от тях? Научете повече за това, което приемаме, като се свържете с нашия екип от експерти.

Безпроблемно отдаване под наем на контейнери

Изхвърлянето на строителни отпадъци може да изглежда тромаво и скъпо, но когато изберете нас, ще можете да се отървете от отпадъците си толкова лесно, колкото е възможно по-лесно. Обадете се на нашия екип от приятелски професионалисти от понеделник до петък, за да поръчате допълнителни контейнери, да планирате пикап или да поискате услуга за изпращане и връщане. Ще попълните най-скоро искането си, затова вашият сайт за работа има ограничен престой. Необходимо ли е да задържите контейнера си през периода на наемане Лесно можете да удължите наемната си цена на дневна цена.

Независимо дали имате нужда от контейнер за жилищно строителство или нов строителен проект „Спасови транс“ има богат избор от конкретни изпълнители, които отговарят на уникалните изисквания за изхвърляне на вашите работни места. Обадете ни се сега.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]