Почистване и товарене на отпадъциВсяко строителство и преструктуриране не е пълно без строителни материали и огромното количество строителни отпадъци. Гледайки купчини, които постепенно се образуват в процеса на ремонт, понякога дори се удивлявате как всичко това се е отзовало в апартамента.

Въпросът, който възниква пред собственика на апартамента, какво да прави с този боклук, за строителните организации, които извършват големи проекти, възниква в много по-голяма степен.

Извозването на боклука от строителните обекти е доста сложен и важен въпрос и ви предлагаме, без да отлагате нещата за неопределено време, да се свържете с нашата фирма Спасови Транс за решаване на подобни проблеми. Наличният парк от превозни средства с различна товароподемност ни позволява ефективно и бързо да решаваме всякакви въпроси, свързани с извозването на отпадъци от всякакъв вид и всякакъв размер.

Готови сме да извозим както няколко чувала строителни отпадъци след козметичен или частичен ремонт, така и големи обеми, които възникват при строителството или довършването на цели помещения. Ако все още не знаете в кой момент ще бъде завършен целият обем на работата и кога ще бъде възможно да премахнете целия обем боклук, но това вече ви притеснява, ние сме готови да ви помогнем.

Контейнерът за отпадъци и поставен на място е добро решение за проблемите с изхвърлянето на отпадъци. Можете да изберете размера на контейнера, който е достатъчен за вашия обект. В зависимост от вида на строителните отпадъци, контейнерът може да бъде изработен от здрава пластмаса или метал.

Асортиментът на нашата фирма има различни модели, като вие можете да изберете точно този, който ви подхожда най-много. Когато контейнерът се напълни, ние сме готови да дойдем и да го извадим, като го заменим с празен.

Освен планирано сметоизвозване е възможно и спешно извозване, когато боклукът се извози в рамките на 3 часа от момента на получаване на заявката от Вас.

Изхвърлянето на боклука в контейнери избягва разливането им и ви спестява време и усилия. Контейнерът е удобно монтиран на специално превозно средство и по-нататъшното изхвърляне на боклука е само въпрос на технология. Контейнерите също ви позволяват да организирате по-удобно изхвърляне на отпадъци на място.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]