видео-контейнери-за-боклукСайтът  Спасови транс представя специализирани контейнери за събиране на отпадъци. Те са предназначени за събиране на нестандартни отпадъци, нестандартни системи за събиране, специални работни условия и поддръжка със специализирани технически средства.

Специални версии на контейнери за разделно събиране на отпадъци са оборудвани с цветни капаци с подходящо оформени отвори за хартиени, стъклени или пластмасови бутилки. Задвижванията от тази серия са оборудвани с ключалки за предотвратяване на кражба на разделно събрани отпадъци.

Вградени контейнери фибростъкло са предназначени за монтаж в зони с висок трафик, паркове, площади. Те се изпразват с помощта на  кранове, монтиран на покрива на камион за отпадъци или зад кабината на автомобил с куки-товарач. Тези типове акумулатори имат голям обем и могат да се доставят със специален дизайн за всеки вид отпадъци с приемни отвори в подходяща форма.

В контейнери за опасни отпадъци (батерии, флуоресцентни лампи и др.) Се събират луминесцентни лампи от всички видове, лампи, енергоспестяващи (компактни флуоресцентни лампи), лампи за солариуми, неонови, бактерицидни и други живачно-съдържащи лампи, използвани устройства с живак пълнене, други видове отпадъци, за чието унищожаване се приема специална технология за преработка. Задвижването за събиране, транспортиране и временно съхраняване на използваните лампи трябва да бъде оборудвано със специализирано плътно покритие, да бъде в специално оборудвано помещение, да  има ограничен достъп и специална маркировка.

Отделно събиране на отпадъци

Сортирането на отпадъците отдавна се е превърнало в обичайна практика. Доставката му до базите за по-нататъшна обработка в сортирана форма позволява спестяване на ресурси и време, за да се осигури значително съотношение на ефективност.

Как трябва да сортирате боклука

Важното е да се осигурят специални средства за събиране на отпадъци. Те включват контейнери за боклук за разделно събиране. Те са боядисани в различен цвят, докато обичайно се прилагат следните схеми:

Бял. Цветът се използва за етикетиране на контейнери за отпадъчна хартия. Това са вестници, списания и други печатни материали.

Зелен. Контейнерите за отпадъци от стъкло, бутилки, кутии, както цели, така и счупени, са маркирани с този цвят.

Жълт. Изхвърляйте използваните пластмасови бутилки от напитки или други течности, които трябва да се изхвърлят.

Сиво или черно. Тези цветове се използват за обозначаване на контейнери за смесени отпадъци.

Какви са ползите от готовите решения за събиране на отпадъци?

Евроконтейнерите за разделно събиране на отпадъци са изработени от трайни видове пластмаса. Материалът е устойчив на агресивни влияния на околната среда, измива добре и може да издържи на значителни механични натоварвания. Изгодно е да ги купувате, защото мястото за събиране на боклука ще има естетически вид. При транспортиране на контейнери не се създават досадни шум, и предвидени от дизайна на колелото няма да позволи повреда на повърхността.

Контейнерите са леки и компактни. Те са ергономични, капацитетът им ще позволи да се натрупват отпадъци в специални торби, а след това да се презареждат в кофи за боклук.

Мрежестите контейнери се използват успешно за разделно събиране на отпадъци. Изработени са от галванизиран метал, не корозират и издържат на различни температурни условия. Техният дълъг експлоатационен живот ще позволи да се получи икономическият ефект от придобиването.

За да изхвърлят боклука в съответствие с неговия произход, беше удобно и насърчаваше хората да сортират, производителите на контейнери предлагат необичайни дизайнерски решения.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]