gotov-remont

Довършителни работи, изграждане, ремонт на водоснабдяване, отоплителна система или полагане на плочки – работи, които периодично се повтарят в живота ни.

Инвестираме пари, наемаме работни екипи … В резултат имаме страхотен дизайн, дори подове и стени, с една дума – перфектен ремонт, но към всичко това има проблем – необходимо е извозването на боклука, тоест останките от строителния материал. Майсторите си тръгнаха, но отпадъците от плочки, бетонни фрагменти от стени, части от тухли и безкраен брой остатъци от тапети, ламинат, паркет и други ненужни боклуци остават.

Какво да правя?

Опции за събиране и извозване на боклука

Помислете за начини за излизане от тази ситуация:

Съберете приятелите и семейството. Именно това решение първо ви идва на ум. Но всички знаем страничните ефекти: натоварване на гърба, наранявания на мускулите на краката и ръцете, следват болки на следващия ден. Не винаги е възможно да се съберат желаещи за такова събитие. А вие самите след 1-2 торби няма да искате да продължите да съсипвате здравето си.

Намерете хора сред минувачите на улицата или съседите. По правило това са безработни или хора в почивния ден. Те нямат нищо против да извършат извозване на боклука за определена сума от вас. Предлагате им за определена сума,  да прехвърлят целия боклук в контейнер за боклук.

До тук основният минус е, че ще трябва да плащате за неквалифициран труд, който не можете да контролирате.

Какво означава това?

Ако случайно се разкъса  една торба и всичко се изсипе във входа, не можете да принудите човека да събере всичко това обратно, точно както не може да чакате да приключи докрай и работата.

Обадете се на професионалистите от фирма Спасови транс. Оставяйки настрана рекламните лозунги, казваме, че за нашата тарифа получавате услугата за сметосъбиране след ремонт с гаранция за изпълнение. Разполагаме с екип от издръжливи работници, които компетентно разпределят силите си и по този начин извършват професионално работата си. В допълнение, ние сме готови да осигурим транспорт, с който разполагаме, за да премахнем от територията на входа и или от вашата къща всички отпадъци и строителни материали. Един минус – трябва да си платите за тази услуга, но вие давате пари за качествено извършена работа и само след завършването й.

Тази статия е специално написана за онези, които не вярват, че за времето и здравето е по-изгодно да поверят тази услугата за събиране и извозване на отпадъци на професионалисти. Надяваме се, че сега всички въпроси са намерили своите отговори, в противен случай – обадете ни се и ги задайте.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]