Строителни отпадъци

Има неща, които трябва да имате предвид, когато изхвърляте строителни отпадъци, като дърво, гипсокартон, подови настилки, покриви и изолация.

 Планирайте предварително

По-лесно е да планирате предварително и да изберете правилния размер на контейнера за работа, когато знаете вида и количеството отпадъците, които ще бъдат генерирани.

Например, бетонните отпадъци обикновено трябва да бъдат отделени от другите видове строителни отпадъци. Освен това бетонът е плътен и тежък в сравнение с други материали, като дървен материал.

Познаването на тази информация ще помогне на вас и на фирмата за контейнери за отпадъци да изберете идеалния  контейнер за работата.

Като основно правило:

Тежки отломки (бетон, замаска и т.н.) = среден контейнер за строителни отпадъци (напр. контейнер от 8 кубика)

По-леки отломки (изолация, суха дървесина и т.н.) = По-голям  строителни контейнер под наем (напр. 8, 10 кубика )

 Оценете по-точно обема на строителните отпадъци

Мислете за това по следния начин: Приблизително десет кухненски печки биха се побрали в 10 кубиков контейнер за боклук. Това може да улесни визуализирането кой контейнер за боклук е подходящ за проекта и може да улесни изчисленията, когато определяте колко отпадъци ще генерира вашият проект спрямо това колко капацитет на контейнера ще ви е необходим, за да го поберете.

Планирайте размяната на контейнери и взимането им предварително. Всяко забавяне на натоварено строителство или разрушаване може да бъде проблематично. Предварителното съобщаване за вземане или размяна с компанията за наемане може значително да намали забавянето на работното място.

konteiner-za-otpadatsi

Ключът към успешното почистване на строителни отпадъци е правилното планиране и ефективното съобщаване на вашите нужди за изхвърляне с вашия доставчик на контейнери под наем. Опитна и реномирана фирма за отдаване под наем на контейнери ще гарантира, че процесът на изхвърляне на отпадъци за вашия проект протича гладко.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]