izvozvane-na-otpadatsi-ot-mazeНе е толкова трудно, колкото звучи с помощта на професионална фирма за контейнери под наем Спасови транс.

Пролетта е идеалното време за разчистване на мазето. Много собственици отлагат тази работа, защото изглежда толкова плашеща. Мазетата съдържат много бъркотия! Но пролетта има начин да мотивира собствениците да почистят къщата. Премахването на бъркотията в мазето помага за изчистване на енергията и създаване на пространство за други цели, освен простото събиране на боклуци.

Наемете контейнер за извозване на отпадъци за уикенда

Ако имате правилната стратегия и мислене, разчистването на мазето може да се извърши за един уикенд. Също така е полезно да имате малък контейнер под наем, за да улесните изхвърлянето на боклука. Спасови транс е една от най-добрите фирма  за извозване отпадъци с  контейнери за боклук в град София. Ние премахваме стреса от изхвърлянето на битов боклук, строителни отпадъци, оставяйки ви свободни да преминете към други проекти.

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да разчистите мазето си през уикенда

Направете инвентаризация на това, което има

След като сте поставили твърдо целта си, направете инвентаризация на това, което има долу. Не е нужно да е твърде подробен, но съставянето на списък на това, с което си имате работа, ви помага да разберете дали да го запазите или да го изхвърлите. Може да искате да изброите елементи в групи, които да бъдат рециклирани, изхвърлени или запазени, така че другите в семейството да могат да помогнат с проекта.

Използвайте определени точки за пускане

Допълнителна полза от разполагането на целия боклук на място е, че когато дойде време да го изхвърлите, трябва само да направите пътувания от това едно място до алеята, за да хвърлите предметите в контейнера. Това е голямо спестяване на време.

Започнете с малко и си правете почивки

Като продължение на предишния съвет, не е нужно да работите върху разчистването на мазето четири часа без прекъсване. Задайте таймер за 30 минути и вижте колко далеч ще стигнете за това време. Когато таймерът изгасне, направете кратка почивка, пийнете вода и седнете за няколко минути. След това задайте таймера и се върнете към него.

Това е страхотна тактика, която да използвате, когато включвате децата в процеса на разчистване. По-малките деца така или иначе имат кратък период на внимание, така че да ги накарате да работят дори за 15 минути е полезно в дългосрочен план.

Изхвърляне на отпадъци

След като сортирането приключи, е време за изхвърляне на битови отпадъци в контейнер. Тъй като се отървавате от отпадъците, няма нужда да внимавате да ги събирате и да го хвърляте в контейнера. Все пак искате да внимавате за безопасността, така че никой да не бъде наранен!

Малки контейнери под наем са идеални за проекти за разчистване на мазе. Удобни и лесни  за изхвърляне на тежки и извънгабаритни предмети, като дивани, големи телевизори или маси за кафе. Старите играчки също могат да влязат, въпреки че може да се наложи да изчакате и да ги изхвърлите, когато децата не гледат!

Изчистването на боклука първо предизвиква моментално усещане за постижение. Той също така разчиства голяма част от мазето, което след това може да се използва като място, когато сортирате и организирате останалите си предмети.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]