konteiner-otpadatsiИзборът на контейнер зависи от:

  • Вида на отпадъците;
  • Обемът на изнесения боклук или неговата маса;

Необходима честота на износа.

Премахването на промишлени, битови и строителни отпадъци с подвижни контейнери се извършва от мощни и маневрени камиони със специална повдигателна техника. Специалното оборудване на нашата фирма Спасови Транс, предлагаща доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци до сметище в София е в перфектно техническо състояние, което гарантира навременно пристигане на контейнер и осъществяването на събирането на отпадъците.

За извършване на такива услуги като събиране на боклук, предлагаме най-удобният контейнер, който улеснява процедурата за събиране на всякакъв вид отпадъци, тъй като зареждането в тях може да се извърши или през задната врата ръчно, или през страничните механизирани.

Удобно е да съхранявате отпадъците, останали от ежедневието или бизнес дейностите, в контейнер за отпадъци. Отпадъците, събрани в контейнери под наем за боклук, са напълно подготвени за транспортиране. Това значително намалява времето, необходимо за изпълнение на поръчаните от клиентите услуги, като освобождава клиентите от боклука за изключително кратко време.

Извършваме поддръжка на съоръжения, които изискват навременно отстраняване на строителни отпадъци в резултат на демонтаж на конструкции или демонтаж на сгради, довършителни работи, както и опаковане от вносни материали. Редовното и евтино извозване на строителни отпадъци с контейнера от обектите ще гарантира точността на работния график, забавянето на което може да бъде намеса под формата на отпадъци.

Незаменими контейнери за отстраняване на сняг след почистването му, тъй като не всички съоръжения имат възможност за товарене в самосвали, а използването на контейнери значително намалява разходите за отстраняване на 1 куб.м. метър за сняг.

Всички етапи на събиране на отпадъци се извършват по точно разработени схеми в съответствие с приложимите закони в областта на управлението на опасни отпадъци, както и безопасността на околната среда. Ние извършваме сметосъбиране по контейнери евтино и гарантираме:

  • Спазване на екологичните изисквания;
  • Професионализъм и точност в процеса на изпълнение на цялата работа;
  • Навременност на услугите според заявленията или графика;

Наличие на необходимата лицензионна и разрешителна документация.

Нашата фирма е с дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери. Със строителните контейнери които отдаваме под наем, Вие бързо и лесно ще може да изхвърлите ненужният боклук до оторизирано сметище. Разполагаме с добре оборудвана и нова техника, благодарение на която може да разчитате за добре свършена работа от нас.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]