izvozvane-na-kloni

Премахването на клони на дървета от градските улици, битови парцели се организира своевременно, като се гарантира безопасността на пешеходците, превозните средства, запазването на целостта на сградите и комуникациите.

При отстраняване на остатъците се взема предвид следното:

  • ограждане на зоната, където се зарежда резакът;
  • показване на предупредителни знаци;
  • осигуряване на квалифицирано управление по товарене и извозване на изрязаните дървета и храсти. Специалистите на фирма Спасови транс се уверяват, че техниката не пречи на движението, своевременно премахва възникващите трудности при извозването.

Всички технически средства, превозни средства, контейнери, използвани при извозване на клони, храсти и отсечени дървета от обекта отговарят на нормативните изисквания и спецификации. Транспортът, с който разполага фирмата преминава задължителен технически контрол, за да се избегнат повреди и престои. Това е гаранция, че отстраняването на остатъци от сеч, клони, стволове ще бъде извършено навреме.

В работата могат да бъдат включени нискотонажни колесни мотокари, товарач с кофи, подемна техника. В някои случаи се използват електрически лебедки. Бригадите ще извадят всичко много внимателно.

Ръчно може да се извършва и товарене на дребни остатъци от сеч, почистване на територията. За извозване на паднали дървета и отпадъци от сеч се използват самосвали, бордова техника, специализирани платформи и контейнери.

Цената за отстраняване на остатъци от сеч се вземат предвид следните фактори:

  1. Общият обем на дървесните отпадъци, независимо дали остатъците от сеч изискват допълнително изрязване преди отстраняването им.
  2. Отдалеченост на депото или предприятието за изхвърляне на остатъците от сечта. Благодарение на добре функциониращата логистична система премахването няма да изисква големи разходи. Ще бъдете сигурни, че всички остатъци от сечта са отстранени в съответствие с необходимите стандарти.

Фирмата избира вида на използваната техника, състава на екипа от работници. Разработват оптималната схема за отстраняване на изсечените дървета от парцели, местната зона. Цената не включва скрити такси. Изнасяме, като гарантираме на клиента точността на финансовите изчисления, гъвкави, лоялни условия за сътрудничество.

Предимства

Клиентът получава още:

  • квалифицирана информационна поддръжка;
  • решаване на проблеми от всякакво ниво на сложност и мащаб;
  • професионална организация и изпълнение на работата;
  • сключване на договор, изпълнение на задълженията от дружеството в пълен размер.

Премахването на отсечени дървета и клони от нашата фирма ще Ви спести глоби. Това спестява време и пари на клиентите. За да направите поръчка за изхвърляне на дървета, клони от сеч трябва да се свържете с мениджърите на фирмата и всички въпроси ще бъдат решени.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]