kontejner-tovareneКакво е предимството да използвате услугите на Фирма „Спасови транс“, която предоставя контейнери за боклук в София и околностите. Квалифицираните специалисти, след като проучат характеристиките на поръчката, предлагат оптималния обем и брой контейнери. Поради това всяко отстраняване е ефективно – бункерите са напълно запълнени, а работата отговаря на санитарно-хигиенните изисквания – отпадъците нямат време да се влошат и да навредят на околната среда.

Цената на контейнерите за боклук

Цената на услугите за извозване на боклука и отпадъци включва документална поддръжка и предоставяне на идентичен чист контейнер в замяна на извозения такъв. Отделно можете да поръчате услугите на товарачите и почистване на територията.

Контейнери за боклук: практическо изхвърляне на нежелани отпадъци

Капацитетът на контейнерите е разработен специално за извозване на боклук със специално оборудване: механизмите за зареждане са напълно автоматизирани, ръчният труд практически не се използва. Поради това товаренето на контейнери на борда се ускорява значително, намалявайки разходите за товарене и разтоварване, които са неизбежни при събиране без контейнери за боклук.

Ергономичната форма осигурява удобно зареждане – както ръчно, така и с помощта на колесни товарачи или багери. В същото време товароносимостта съответства на обема: благодарение на допълнителните усилващи ребра капацитетът може да издържи не само големи, но и тежки отпадъци, например неотделими стоманобетонни конструкции.

Предимства за нашите клиенти

  • Интегрирани решения. Възможно е да поръчате контейнер от нас без последващо извозване или заедно с транспортирането на отпадъци до специални депа.
  • Разумни цени. Всяка година купуваме стотици нови бройки оборудване, получаваме възможно най-ниски цени от производителя.
  • Официално сътрудничество. Можете да наемете контейнер за боклук или да поръчате събиране на отпадъци само въз основа на споразумение, изготвено от компетентни юристи.

Предлагаме благоприятни условия за сътрудничество за физически и юридически лица. Обслужваме всички райони на София и селища от района на София. Удобно е да поръчате контейнери с всякакъв обем по телефона или чрез формата за обратна връзка в сайта.

Видове строителни отпадъци:

  • Обемисти остатъци с голямо тегло и обем (бетонни конструкции, фрагменти от стени). Те се изнасят в контейнери от 20-27 м3.
  • Боклук, който се появява по време на строителството (строителни материали: натрошен камък, пясък, бор с тухли, останки от сухото строителство, опаковки); Използват се отворени 8m3 резервоари.
  • Материали, възникващи по време на довършителните работи, които изискват безопасно изхвърляне. Те включват елементи, третирани с импрегниране, боя, лакове. Включва пресови контейнери, резервоари.

Характеристики на извозването на строителни отпадъци

Съвременният ритъм на живот в София и областта, изграждането и подобряването на сгради, търговски обекти в градовете, ремонтът на магистрали, оборудването на съоръжения за отдих и места за активен отдих води до натрупване на строителни отпадъци, които изискват изхвърляне.

Извозването на строителни отпадъци се извършва с транспорт от автопарка на фирмата:

  • Самосвали;
  • Контейнеровози;
  • Бункери.

Ако е необходимо, за товарене и разтоварване се използват челни механични товарачи. Типът оборудване се избира индивидуално, като се вземе предвид плътността и класът на опасност на боклука, броят на извозване. Изхвърлянето се извършва на специални депа, с които се сключват договори.

Работата с професионалисти е правилното решение

Благодарение на професионализма на персонала: хамали, шофьори, служители на логистичните служби; спазвайки сроковете, спечелихме уважението на партньорите, доверието на клиентите.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]