Почистете мазето в началото на годинатаВъв всяка многоетажна сграда или частна къща има мазе. И не винаги редът и чистотата в него са в перфектно състояние. Основните трудности, с които се сблъсква нашата почистваща компания Спасови Транс за почистването на мазетата, са: Стари боклуци, бездомни животни или гризачи, миризми, лошо осветление и липса на ключове за ключалките на някои мазета.

Особени трудности могат да възникнат, ако клиентът не притежава сутерена и комуникациите, намиращи се в тях. Преди да се свържете с нашата компания за почистване, за да почистите сутерена, трябва да имате достъп до всички помещения на мазето, да осветлите всички помещения, доколкото е възможно, да се отървете от бездомни животни, агресивни бездомни хора, ако те получат разрешение за почистване на собствениците на сутерен и имат достъп до табло или генератор.

Тъй като състоянието на сутерена  може да бъде много проблемно, може да се наложи наш специалист от фирмата предварително да направи оглед и да оцени работата и необходимото оборудване. Също така, не всички мазета са типични, желателно е да имате на разположение план на цялото мазе в сградата. В сутерена има голямо количество стъклена вата и строителни материали, вредни за човешкото здраве, а остатъците от отрови могат да бъдат намерени в сутерена след дезинфекция. Всички тези проблеми правят почистването на сутерена не евтино удоволствие, тъй като нашият персонал може да се нуждае от защитни екипи. Опитайте се да получите план на цялото мазе, това ще помогне при почистването и изчисляването на разходите за почистване, както показва практиката, това е вече 50% от успешното почистване на сутерена.

Почистването на сутерена може да се състои от:

  • еднократно почистване на сутерена
  • ежедневно почистване на сутерена
  • комплексно почистване на сутерена
  • общо почистване на сутерена
  • почистване на сутерена след ремонт
  • почистване на сутерена след аварийна ситуация

Услуги по почистване на сутерен не са сертифицирани по стандартите, тъй като височината на сутерена, броят на тръбите, ширината на вратите, вентилационните отвори и въздухопроводите не са регулирани. Ще почистим сутерена възможно най-бързо и в срок, посочен в договора. Можете също да проверите качеството на нашите услуги, като прочетете мненията за нашата  фирма Спасови Транс. Обикновено при почистването на мазетата клиентите поръчват нашите услуги: Почистване на градини или почистване на офиси.

Почистването на мазета включва:

  • отстраняване на боклука от сутерена
  • почистване на всички повърхности в сутерена
  • дезинфекция на повърхности
  • измиване на сутерена (ако е възможно)
Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]