Почистване на мазета: извозване на стари мебели и битова техника

izvozvane-na-otpadatsi-ot-mazeПочистване на мазета, извозване на стари мебели, употребявани домакински уреди, други битови и строителни отпадъци от мазета с помощта на Спасови Транс е бързо, лесно и изгодно. Услугите за почистване на мазета се избират не само от собственици на частни къщи, но и от управители на многоетажни сгради и апартаменти.

Създайте повече пространство в дома си!

Често извозването на използвани домакински уреди се отлага за по-късна дата, докато накрая голямо количество стари домакински уреди, мебели и други боклуци се натрупат в сервизни помещения, наречени мазета. Вече няма място дори за съхранение на необходимите вещи, да не говорим, че по този начин се нарушават правилата за пожарна безопасност, които предвиждат свободен достъп до всички помещения.

Ето защо, ако в мазето има натрупани остарели уреди и стари мебели за предаване, ние предлагаме да ги изнесем в удобно за вас време, преди да предоставим безплатна консултация за предлагания процес на работа и цена.

При изнасяне и изхвърляне на стари мебели и използвани домакински уреди, собственикът на къщата освен това получава просторно допълнително пространство в мазата си, което може да се използва например за оборудване на лична фитнес зала или баня, да не говорим за склад на различни полезни неща – има място за съхранение на ски през лятото и колоездене през зимата!

Предлагаме подходящ транспорт и професионални работници

Професионалните служители на spasovitrans.com ще направят всичко необходимо, за да изнесат ненужните вещи за рециклиране и по предвидения от закона ред, без да нанасят щети на природата.

Самият собственик на помещението няма да трябва да носи или подрежда нищо, защото нашите работници от Спасови Транс са силни, сръчни и знаещи как да почистят голямо мазе за кратко време.

Нашият Автопарк разполага с подходяща техника за извозване и изхвърляне на стари мебели и излезли от употреба домакински уреди.

По-рентабилен от кофите за боклук

Ако искате да почистите мазата на частна къща или многоетажна сграда, това може да стане, без да поръчвате предварително контейнери, предназначени за извозване на строителни и битови отпадъци. Освен това помещенията ще бъдат пометени и готови за новите си функции.

Обадете се на фирма Спасови Транс и ще се договорим как да го направим по-бързо и удобно!

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]