Чисто нови контейнери за строителни отпадъциЕдна от областите на работа на нашата фирма Спасови Транс предлага услугите: Товари, чисти и извозва. Цялостно почистване на гаражи, паркинги. Ние предлагаме  транспортни услуги, контейнери, които почистват  и извозват.

Фирмата разполага с всички необходими разрешителни и лицензи от държавния стандарт за предоставяне на услуги по почистване, обучен персонал и техническа помощ за качествено изпълнение на санитарното почистване на гаражи за автомобили.

Заложете почистването на гаража на нашата фирма и ще го изпълним в съответствие с международните стандарти. Техническото оборудване и професионалното обучение на персонала на нашата фирма ни позволяват да предоставяме пълен набор от услуги за почистване и почистване на такива помещения. Трябва да се отбележи, че гаражните помещения, по силата на производствената им цел, са изложени на агресивна експозиция на отработени газове всеки ден, които се натрупват под формата на изгаряне и сажди по стените и тавана, на пода се натрупват петна от бензин и двигателно масло, прах и боклук. Всичко това не може да бъде премахнато по собствено и обичайно козметично почистване. В такива помещения с високо замърсяване е необходим професионален подход. Нашите служители ще изпълняват с високо качество и навреме:

  • Събиране и изхвърляне на отпадъци;
  • Почистване на подове и стени, тавани, указателни табели, информационни табели, таванни лампи и фенери;
  • Защита на строителните конструкции на обекта със специални химически съединения, които придават на повърхността ефекта на отблъскване на всяко замърсяване;
  • Почистване и антикорозионна защита на метални конструкции: Таванни греди, входни врати, сенници.

Почистването на гаражите се извършва с помощта на съвременни технологии и безопасни химикали, които няма да повлияят на здравето на вашите служители. След почистването ни хората, работещи в гаража, ще могат да изпълняват задълженията си не в мръсотия и прах, а в чиста и подредена стая, което без съмнение ще има положителен ефект върху производителността на работата им и ще допринесе за доброто настроение.

Нашата компания непрекъснато се стреми да подобри уменията на своите служители и стриктното спазване на трудовата етика. Като ни поверихте почистването на гаража, можете да бъдете уверени в пълната безопасност на имота си, както движими, така и недвижими, и ще бъдете приятно изненадани както от качеството на извършената работа, така и от наличието на нашите цени.

Ние сме готови да предоставим услуги за почистване на гаража, като еднократно, и да вземем този обект за постоянна поддръжка. Струва си да се свържете с нас, така че най-мръсните места в гаража да блестят с чистота.

Почистване на паркинга

В наше време паркингът и паркирането на автомобили стават необходима част от търговски и развлекателни центрове, офиси и производствени помещения. Проектирането на съвременни жилищни сгради, като правило, предвижда изграждането на паркинги. Най-често – паркоместа и подземния паркинг.

На чистите места за паркиране следва да се обърне специално внимание. Почистването на такива обекти е насочено не само към подобряване на комфорта при съхраняване на автомобил на такъв обект, но и увеличава безопасността на самия паркинг. В допълнение, всеки собственик на кола ще се радва да остави колата си на чисто място, а не в мръсотия и прах, които вече са достатъчно на градските улици.

Като правило паркингите заемат достатъчно голяма площ и поддържането на чистота не е лесна задача. Правилният избор при решаването на този проблем ще бъде обжалване пред компания за почистване, която предоставя услуги в тази област.

Нашата компания Спасови Транс поема отговорност за почистване на подземния паркинг. Служителите на нашата компания се отличават със значителен опит и висока квалификация. В своята работа те използват модерно оборудване. Особено внимание трябва да се обърне на почистването на подземния паркинг. Тук има правила и разпоредби, пряко свързани с спазването на процедурите за безопасност при експлоатацията на подземните съоръжения.
В допълнение към редовното мокро почистване на подови настилки, стени, преградни стени, ние предлагаме:

  • Защита на строителните конструкции със специални огнеупорни импрегнации, тяхната периодична подмяна или възстановяване;
  • Почистване или възстановяване на пътна маркировка за превозни средства, знаци, табели, табели и др .;
Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]