konteiner-za-otpadatsiПромишлените отпадъци с право могат да се считат за един от най-опасните видове отпадъци. Създаването на висококачествени технологични продукти е съпроводено с образуване на голямо количество промишлени отпадъци. Компетентното обезвреждане на промишлени отпадъци. Ние сме фирма Спасови транс, която извозва строителни отпадъци  с един от трите  контейнеровоза, снабдени с нужното оборудване за извозване на строителни отпадъци с контейнер.

Капацитета на контейнерите за отпадъци варира от 4 до 10 кубика, което транспортирането не е от значение, защото нашите камиони транспортират всеки товар.

Сред видовете промишлени отпадъци, метални отпадъци, отпадъчни химически отпадъци, източници на енергия, стъкло и стъклария, отпадъци от различни материали от синтетична химия, по-специално каучукови продукти, които често се използват при разработването, са често срещани.

Отстраняването на промишлени отпадъци е изключително важно за всички големи предприятия. Този вид боклук причинява най-сериозна вреда на околната среда и нарушава екологичната безопасност на региона като цяло. Ето защо тук възниква въпросът за внимателния подбор на фирмата превозвач на боклук, който има лиценз за конкретния вид дейност.

Често събирането на боклука се организира от самото предприятие, което нарушава екологичните и санитарно-епидемиологичните норми. Освен това, това може да включва закупуването на скъпо оборудване: Камиони за смет, самосвали и контейнери. И това са вече значителни разходи, които могат да повлияят на производствения процес. Придобиването на тази техника е извън обсега на всяка организация.

Това трябва да се извършва от професионалисти, които имат разрешение за премахване на отпадъците в специални за това контейнери.

Индустриалните отпадъци са много важни, за да могат да се изхвърлят правилно. Доверете всички процедури на фирма Спасови транс. Ще можете да се концентрирате изцяло върху вашата дейност, като ни оставите всички проблеми, свързани със събирането, изваждането и обезвреждането на отпадъците.

Предлагаме метални контейнери

Дори и най-модерните пластмасови кофи за боклук няма да могат да заменят метални контейнери за боклук, които са традиционни за нас. Тези видове контейнери за боклук все още са много популярни у нас.

Постоянно се подобряват металните конструкции, което позволява използването на метални контейнери в различни условия. Като съхранение на битови отпадъци, големи строителни и промишлени отпадъци.

Нашата компания предлага впечатляваща гама от метални контейнери. Изхвърлянето на отпадъците става по-удобно, можете да използвате контейнери колелца. Това може да помогне доста на персонала по време на транспортирането,  за да се избегне износване на дъното поради триене на повърхността.

Със самосвалите, с които разполагаме имаме възможност да транспортираме материали с дължина до 6 метра. Капацитетът на най-големият камион за извозване на строителни отпадъци е 7 кубика, или 10 тона. Освен извозване на отпадъци, предлагаме и доставка на всякакви инертни материали: пясък, бетон, филц, дренажен камък, замазка, вар, хумус за градинки, скална маса, фракция, сипица, земя за обратен насип.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]