7 кубиков контейнер ценаНаемането на контейнери за отпадъци е рационален подход за намаляване на разходите за събиране и транспортиране на отпадъци

Наемете контейнери за боклук от нашата фирма Спасови транс, която разполага с модерни съоръжения и се стреми да играе водеща роля в цялостното управление на цикъла от изкопни работи, разрушаване и събаряне на сгради, транспортиране на отпадъци, товарене и почистване. Фирмата Ви предлага под наем контейнер с различни капацитети. Капацитетът на най-големият камион за извозване на строителни отпадъци е 7 кубика, или 10 тона.

Натрупването на отпадъци привлича насекоми, гризачи, може да се превърне в огнище на различни заболявания. За изхвърлените обемисти и токсични продукти след изграждането или ремонта собствениците са изправени пред голяма глоба. Своевременно събиране на отпадъци, включително премахване на строителни отпадъци на специални депа – гаранция за чистота, безопасност и опазване на околната среда.

Фирма Спасови Транс предлага пълен набор от услуги за премахване и обезвреждане на различни видове отпадъци.

Предлагаме контейнери за нетоксични отпадъци.

Удобно е да се възложи пълната гама от услуги на специализираната фирма, която самостоятелно извършва преместването и обезвреждането на отпадъците.

Своевременно изнасяне на строителни отпадъци и домакинствата в определеното време.

Грижа за наетите контейнери за съхраняване на боклука. Чисти и подредени места за съхранение.

Правилно разпределение на разходите и времето.

Всички необходими придружаващи документи се изготвят от обслужващата фирма.

Тарифи и разходи за събиране на отпадъци в частния сектор, вили

Основната класификация на контейнерите за съхранение на отпадъци зависи от материала и размера.

По принцип, този вид отпадъчни продукти са от метал или пластмаса.

При закупуване на малки опаковки трябва да се знае, че е възможно честото разтоварване на контейнерите. В зависимост от обема на отпадъците, трябва правилно да се избират размерите.

Затварящите контейнери изолират разпространението на неприятни миризми, отговарят за естетическия аспект на въпроса, защитават пълненето на кашони от неканени гости под формата на животни, птици и други елементи, заинтересовани от съдържанието на резервоарите.

Пластмасовите модели са мобилни, компактни, устойчиви на висока влажност и екстремни температури, не са корозивни, лесни за поддръжка, но по-подходящи за битови отпадъци в частния сектор, в летни вили. Размерните отпадъци с големи обеми са неудобни и нерационални в такива контейнери.

Контейнер за строителни отпадъци с голям по размер, изработен от метал.

Металните контейнери за съхранение и транспортиране на отпадъци са универсални, имат по-дълъг експлоатационен живот, са предназначени за всички видове отпадъци, и само много от теглото може да се различи от минусите.

Ние също така се занимаваме с рециклирани материали (всички видове строителство на минерални отпадъци, всички видове хартия и опаковки, пластмасови отпадъци).

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]