konteiner-za-otpadatsi-8-kubikaБитовите отпадъци са неразделна част от човешкия живот. За твърдите битови отпадъци и тяхното обезвреждане са оборудвани специални площадки с контейнери. Разумно е да се повери извозването на строителните отпадъци на професионалистите от фирма Спасови Транс, които повече от 12 години са сред водещите фирми за извозване на строителни отпадъци с контейнери и изхвърляне на боклуци. Фирмата разполага с модерни съоръжения и управлява цялостно цикъла от изкопни работи, разрушаване и събаряне на сгради, транспортиране на отпадъци, товарене и почистване. Отдават самосвали и контейнери за отпадъци под наем за изхвърляне и извозване на строителни и битови отпадъци.

Кои отпадъци се класифицират като строителни?

И за това си струва да се прави разлика между понятията „текущ“ и „капитален“ ремонт.

Рутинните ремонти са тези, които включват тапети, подмяна на течащ кран и други дребни ремонти. Следователно тапетите са свалени от стените, а счупеният миксер може да бъде изхвърлен в контейнера без допълнителни разходи.

Другият по сериозен ремонт, включва смяна на канализация, водопроводна система, дограма, врати и други. В този случай използваните елементи ще трябва да се изхвърлят като строителни отпадъци. За тази цел трябва да се поръча специален контейнер за това, а да не се изхвърлят в контейнерите за битови отпадъци.

Кои са основните предимства на работата със специализирана фирма за извозване на строителни отпадъци:

  • Бързо и качествено изпълнение на поръчката.
  • Купчините от счупени плочки, парчета бетон, както и отломки от демонтирани прозорци и врати ще бъдат извозени в същия ден.
  • Богат автопарк от специализирани автомобили.
  • Техниката, която притежава фирмата позволява да се справят с различни задачи, свързани с изхвърлянето на строителните отпадъци.
  • Големият обем боклук, който се е образувал, може да бъде отстранен със зареждането му в контейнер.
  • Фирмата разполага с камион с кран и повдигащи механизми за максимално ускоряване на процеса.

Пълен набор от услуги.

Служителите на фирмата почистват района от останките боклук, зареждат го в контейнери и след това го извозват до специални депа. Достатъчно е клиентът да сключи договор за предоставяне на услуги, всичко останало ще бъде направено от професионалистите.

Фирмата спазва санитарните и епидемиологичните стандарти и е лицензирана да предоставя този вид услуги, така че клиентите не трябва да се притесняват за качеството на извършената работа.