8-почистване-на-растителни-отпадъци

Наличието на заден двор може да бъде чудесно за вашите домашни любимци, но домашни любимци като кучета се нуждаят от място за бягане и игра. Ако имате тесен двор, това наистина може да попречи на вашия домашен любимец да се наслаждава на чудесния двор. Искате да сте сигурни, че сте защитили домашния си двор за домашни любимци. Ако вашият двор е защитен от домашни любимци, тогава ще можете да го оставите да работи свободно за дълги периоди от време, без да се притеснявате. Ако наистина искате да се амбицирате с двора си, тогава не се колебайте да изградите курс, на който да се насладите на вашия домашен любимец, като например бягане с куче. Позволете на Spasovi-Trans да ви помогне да подготвите двора си, за да го обича вашият домашен любимец!

Разчистване на вашия двор: Не отнема много време дворът ви да се затрупа с нежелани растения. Трябва да спазвате строг график, когато става въпрос за почистване на вашия двор. След като издърпате цялата нежелана растителност от земята, хвърлете я в контейнер от Spasovi-Trans и нашият екип ще се радва да дойде да я вземе. След като двора ви е чист, тогава вашият домашен любимец със сигурност ще обича да тича свободно, без да се притеснявате за маневриране около бъркотията и отломките. Кучето не само ще го хареса, но със сигурност ще ви хареса да гледате чист двор без безпорядък!

Проверка на вашия двор за домашни любимци: Първата задача, която трябва да изпълните, когато сте защитили домашния си любимец, е да сканирате за вредни химикали. Торовете, пестицидите и дори някои мулчи съдържат химикали, които могат да бъдат вредни за вашето куче или котка. Например, въпреки че миризмата е привлекателна за животните, мулчът с какао е много опасен за поглъщането от домашни любимци. Уверете се, че сте поставили и бариери около места като басейна и огнището, така че вашият домашен любимец да знае да стои далеч от тези опасни зони. Уверете се, че вашите домашни любимци също имат сянка и вода.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]