spasovi-trans-konteineriВ резултат на монтажни и ремонтни дейности се образува голямо количество строителни отпадъци. Такива отпадъци не могат да бъдат изхвърляни в улея за боклук или в кофите за боклук, разположени в дворовете на жилищните сгради, на територията на предприятия или организации.

За да се избегнат правни неприятности и глоби, като същевременно бързо се отървете от строителните отпадъци, се препоръчва да се свържете с фирма, която има лиценз за извозване на строителни отпадъци за специално определени депа.

Наем на контейнер за строителни отпадъци

Услугата е подходяща за строителни организации, фирми за управление, както и за лица, ангажирани със строителството, демонтажа на сгради, конструкции или техния основен ремонт.

Ние от фирма Спасови транс предоставяме контейнери с различен обем както за еднократна употреба, така и за краткосрочни или дългосрочни лизинги – в зависимост от спецификата на работата. Въз основа на обема на отпадъците, това могат да бъдат контейнери от 4 м3, 7 м3, 8 м3, както и 10 м3. В широк спектър от случаите контейнерът се използва няколко пъти: за разчистване на строителната площадка, както и по време на самата работа и на последния им етап – за отстраняване и изхвърляне на остатъчни отпадъци.

Наемането на контейнер за боклук от 8 м3 е един от най-добрите варианти за събиране и извозване на строителни или битови отпадъци до 5 тона (например по време на строителството или ремонта на лятна къща или къща). Ще ви бъде осигурен удобен просторен бункер с отворен тип („лодка“) както за краткосрочен, така и за дългосрочен наем, с атрактивни отстъпки в случай на постоянна употреба.

Контейнер 10 м3 – контейнери, подходящи за извозване на строителни и промишлени отпадъци от териториите на строителни площадки и промишлени предприятия. Удобните контейнери за пълнене се транспортират в съответствие с графика, съгласуван с вас до депото, като се използват нашите тежки транспортни средства с многоподемни системи. Друг оптимален вариант при извършване на строителни, демонтажни и други работи – в зависимост от техния характер, мащаб, честота на пълнене на контейнера – може да бъде използването на контейнери от 10 м3.

Какво представлява строителния отпадък и неговата класификация

В съответствие с обема и метода на обезвреждане, строителните отпадъци се разделят на три групи.

  • – Обемни отпадъци в резултат от демонтаж. Прозорци и врати, части от тавани, стенни елементи и замазки незабавно се сгъват в контейнер и се отстраняват от строителната площадка преди началото на строителните работи.
  • – Опаковъчни материали и други малки отпадъци. Слагат се в торби, които се съхраняват в ъгъла на строителната площадка, се изнасят, докато се натрупват.
  • – Останки от довършителни материали – плочки, тапети, гипсокартон и др. Такива отпадъци се съхраняват в контейнер за събиране на боклука и са леки и малки, изваждат се от площадката след приключване на всички работи.

Готови сме да сключим дългосрочен договор за услуги със строителни, и други организации със съгласуван график за редовно извозване и законно изхвърляне на отпадъци на специализирани депа. Значителни отстъпки се предоставят на нашите редовни клиенти.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]