otpadatsi-v-konteinerПроблемът със събирането и съхраняването на отпадъците е един от най-актуалните у нас. За целите на събиране и последващо изхвърляне на отпадъци на депа или рециклиране най-често се използва метален контейнер за боклук. Може да поръчате контейнер под наем от фирма Спасови Транс и да го поставите в близост до големи многоетажни сгради, както и търговски, строителни предприятия, офис помещения и др. Ако имате нужда да поръчате контейнер за отпадъци просто се свържете тях, можете да поръчате контейнер с различни размери и обеми.

Какво е важно да знаете за металния контейнер за отпадъци?

Контейнерът за твърди отпадъци (твърди битови отпадъци) е изработен от високоякостна стоманена ламарина от клас ST-3. Контейнерите имат подсилващи елементи. За допълнителна здравина и надеждност, готовите продукти са напълно заварени с непрекъснат шев.

Има контейнери на 4 крака. Контейнерът може да издържи натоварване от 200 до 450 кг. Възможно е контейнерите да са с капаци, колела, както и шаблони и надписи. Контейнер за боклук с капак е удобен с това, че ви позволява да съхранявате боклука и да е защитен валежи, което от своя страна предотвратява разпадането на отпадъците.

Паръчайте контейнер под наем на ниска цена от фирма Спасови Транс

  • Освен това, наемането на контейнер за отпадъци с капак си струва, вижте защо:
  • Компактно съхранение на твърдите отпадъци.
  • Дълъг експлоатационен живот.
  • Модерен дизайн и ергономичност.
  • Възможност за използване на система за разделно събиране на твърдите отпадъци.
  • Напълно затворено съхранение на твърдите отпадъци, а в резултат на това недостъпност за плъхове, кучета и птици, както и липса на миризма.
  • Елиминира вероятността от запалване на отломки, а в случай на пожар – капака предотвратява разпространението на пожара, навлизане на вода и разпространение от вятъра.
  • Естетическият им външен вид предполага използването им на обществени места, в близост до институции.
  • Индивидуалният цвят и дизайн позволяват на контейнера да се впише във всеки проект за благоустрояване на територии.
  • Модулният принцип на контейнера осигурява лесно прехвърляне, ако е необходимо.

Фирма Спасови Транс отдавна се занимава със отдаване под наем на метални контейнери за боклук. Затова винаги сме готови да предложим на всеки клиент най-модерните контейнери за събирането и извозването на отпадъци. При необходимост нашите опитни и квалифицирани консултанти ще Ви помогнат да изберете правилния метален контейнер за отпадъци, подходящ за използване в конкретното съоръжение.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]