konteiner-za-otpadatsiВ днешно време буквално всеки човек е зает с чистотата на околното пространство. Получавайки огромно количество различни отпадъци, често няма достатъчно време за тяхното правилно и компетентно изхвърляне. Събирането и извозването на отпадъци е основната дейност на нашата фирма Спасови транс. Ако си сътрудничите с нас, ще забравите за проблема с боклука, ще се отървете от оплакванията на другите, ще си спестите ценно време.

Предоставяйки широк спектър от услуги, можем да гарантираме извозването, съхранението и компетентното унищожаване (обезвреждане) на почти всички видове отпадъци: от малки домакинства до опасни или големи.

Спазвайки всички стандарти за обезвреждане на отпадъци, ние гарантираме тяхното безопасно изхвърляне. Намирайки се под постоянния контрол на санитарно-епидемиологичната служба, еколозите, комисиите за защита на природата, ние се придържаме към екологичните норми, представени от нашата работа.

Ако е необходимо, ние организираме събирането и изхвърлянето на отпадъци 1-4 класове, които представляват най-голяма опасност за околната среда. Опитният ни персонал ще организира събирането на отпадъци възможно най-скоро и ще осигури безопасното им транспортиране до мястото на обезвреждане.

Софийска област е един от най-гъсто населените места на страната ни. Ежедневното създаден на боклук (от всякакъв характер) се натрупва в дворове, работилници и се превръща в сметища. Нанася непоправима вреда на природата, трови въздуха, причинява и други неудобства.

Поръчайте услугите за събиране на отпадъци веднага, като се свържете с нашата фирма Спасови транс. Обяснете възможно най-точно (ако е възможно) какъв вид оборудване е необходимо, какъв вид отпадъци трябва да се изхвърлят.

Разполагаме с парк от специализирани превозни средства, можем лесно да осигурим извозването на почти всички категории боклук. При наличие на опасни отпадъци посочете го, защото за да се извърши извозването и обезвреждането на опасни отпадъци, е необходимо да се подготви оборудването и да се създадат специални условия на работа.

Нашата фирма ще предостави всякаква помощ въз основа на вашите нужди.

Услуги по извозване и изхвърляне на отпадъци. Професионалистите ще ви спестят от всеки проблем, свързан с боклука, неговото извозване или изхвърляне (унищожаване).

Малък боклук, битови или строителни отпадъци. Услуги за събиране на отпадъци. Всичко се решава на етапа на формиране на заявлението. Възможно е да се организира събирането на боклук в дългосрочен план.

Имате ли нужда от  изхвърляне и почистване на всички остатъци и боклуци, останали от строителния проект? Ако е така, ние сме тук, за да помогнем. Няма нужда да губите повече време. Свържете се с нас за да Ви бъде изготвена специална оферта за услугите: почистване и извозване на строителни отпадъци с контейнери.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]