8 кубиков контейнер ценаТози вид контейнери е най-подходящ за извозване на отпадъци от мазета и тавани, но може да се използва и за всичко друго.

В процеса на строителни и ремонтни работи се натрупват много производствени отпадъци. Дори и при козметични ремонти, които са краткотрайни и прости, образуват големи купчини боклук. В този случай преустройството на помещенията може да се пропусне напълно. Демонтажът води до огромни купища боклуци. Много е трудно да се освободи зоната от получените боклуци.

Професионалните специалисти от фирма Спасови Транс  са в състояние да организират извозване на боклука от всички видове сгради, жилища, апартамента. Те имат определени умения, така че извозването на строителните отпадъци се извършва внимателно, без да се повреди имота. Ако поръчате услуги за събиране на отпадъци с контейнер  8 кубика, тогава всички строителни боклуци ще се поберат в този контейнер. Трябва да се има предвид, че по време на ремонти в апартамента получените отпадъци не могат да бъдат изхвърлени в уличните контейнери, които са в двора за битови отпадъци. Подреденият контейнер и услугите на товарачите ще помогнат за успешно справяне с проблема със смета.

Обемът на контейнера  от 8 кубични метра е доста просторен. В него могат да бъдат натоварени около пет тона боклуци от най–различен характер. Такъв боклук се изнася до входа на къщата и постепенно се увеличава с остатъци от материали, парчета бетон, стари тапети, опаковъчни продукти, фрагменти от ненужни мебели и други боклуци. Успешният дизайн на контейнера му позволява да заема малка площ. Стените на такъв контейнер имат височина не повече от един и половина метра, а от една страна, наклонената ниска страна ви позволява да натоварвате доста тежки предмети с малко усилия.

Отстрани на контейнера има устройства, за които бункерът се хваща и се натоварва върху превозното средство. Специални бункери, контейнеровози са предназначени за транспортиране на напълнени резервоари за съхранение до депото, за да се изхвърлят отпадъците по закон.

Контейнерът 8  кубика е най-оптималният тип резервоар за съхранение на строителни и други отпадъци. Той е удобен за събиране и изхвърляне на боклук в резултат на всякакъв вид икономическа дейност.

Може да бъде:

  • домакински боклук,
  • строителен боклук,
  • отпадъци от трети и четвърти клас на опасност,
  • счупени тухли,
  • скрап,
  • дървесни отпадъци,

Услугите на професионалистите от Спасови Транс  сме една от малкото сметоизвозващи фирми, която разполага с най-големите контейнери за строителни отпадъци от осем кубика. Това количество и разнообразие от видове контейнери за отпадъци, с което разполагаме ни прави фирма номер едно за извозване на строителни отпадъци. Може да ползвате услугите на нашата фирма за изхвърляне на строителни отпадъци и боклук по всяко време.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]